Wpis z mikrobloga

Moi rodzice poznali się jak tata jechał samochodem i zatrzymał się mojej mamie żeby ją podwieźć...

Tak się zaczynają prawdziwe związki, a jednak wolicie zainwestować w NVIDIA GeForce RTX 5090 zamiast jak człowiek kupić auto i podwieźć jakąś dziewczynę... płaczecie, że #przegryw zamiast zacząć działać, nawet mi was nie żal

btw. w tamtych latach miał możliwość kupić dodatkowe kilka/kilkanaście hektarów ziemi lub samochód, ale chyba się opłacało? (to tak jak BTC jeszcze 10 lat temu)

#tinder #badoo #redpill #blackpill #zwiazki #randki #rozowepaski #niebieskiepaski
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Moi rodzice poznali się jak tata jechał samochodem i zatrzymał się mojej mamie żeby ją podwieźć...

btw. w tamtych latach miał możliwość

Na tym możemy zakończyć.

@TiREX:
  • Odpowiedz
@TiREX: za głębokiej komuny posiadanie jakiegokolwiek samochodu było oznaką bogactwa. Mój jak w końcu się dorobił malucha w latach 80', to było jedno z zaledwie kilku aut stojących pod blokiem.
  • Odpowiedz
  • 0
@GatewayFocus21: bądź kreatywny, 35 lat temu działało zatrzymanie się autem. Teraz też coś musi działać, nie mówię żeby zrobić dosłownie 1:1

tbh dużo ludzi robi rzeczy, które są już dawno outdated i spodziewa się pozytywnych wyników ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
bądź kreatywny, 25 lat temu działało zatrzymanie się autem. Teraz też coś musi działać, nie mówię żeby zrobić dosłownie 1:1

@TiREX: Daj znać, jak cos wymyślisz.
  • Odpowiedz
  • 1
Daj znać, jak cos wymyślisz.

@Mr_3nKi_: mam drogę dla siebie, ale czy ona jest trafna i dobra?? tego nie wiem, przekonamy się po owocach...

mógłbym powiedzieć: róbcie jak ja, ale będzie mi źle z tym, że ktoś mi zaufa i straci na
  • Odpowiedz