Aktywne Wpisy

Widur +3
Zrobiłem sobie 3 miesięczną przerwę od siłowni z powodu urazu kręgosłupa i roczne efekty pracy poszły się yebać jak krew w piach. Skąd Wy bierzecie motywację? Przecież jakaś choroba, niedyspozycja, cokolwiek przez co trzeba mieć przerwę w treningach i w szybkim czasie wracamy do punktu wyjściowego. Słabe to jest.
#silownia #mikrokoksy
#silownia #mikrokoksy

orsoy +21

źródło: temp_file7729144432572249296
Pobierz
Tak się zaczynają prawdziwe związki, a jednak wolicie zainwestować w NVIDIA GeForce RTX 5090 zamiast jak człowiek kupić auto i podwieźć jakąś dziewczynę... płaczecie, że #przegryw zamiast zacząć działać, nawet mi was nie żal
btw. w tamtych latach miał możliwość kupić dodatkowe kilka/kilkanaście hektarów ziemi lub samochód, ale chyba się opłacało? (to tak jak BTC jeszcze 10 lat temu)
#tinder #badoo #redpill #blackpill #zwiazki #randki #rozowepaski #niebieskiepaski
Na tym możemy zakończyć.
@TiREX:
tbh dużo ludzi robi rzeczy, które są już dawno outdated i spodziewa się pozytywnych wyników ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@TiREX: Daj znać, jak cos wymyślisz.
@Mr_3nKi_: mam drogę dla siebie, ale czy ona jest trafna i dobra?? tego nie wiem, przekonamy się po owocach...
mógłbym powiedzieć: róbcie jak ja, ale będzie mi źle z tym, że ktoś mi zaufa i straci na