Wpis z mikrobloga

Kupiłem pierwszy raz BTC za 1500 zł, pierwszy krok do wyjścia z biedy zrobiony. Za 10 lat to wypłacę I kupię sobie willę w Los Angeles a za resztę otworze swoją firmę i za to co zarobię dzięki firmie, będę regularnie wrzucał w BTC do śmierci. #kryptowaluty
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@przegro_pisarz: Jak za rok bedzie po 200k to zarobisz 1500zl no chyba, ze nie. Wiem ze to bait tak czy inaczej ale ludzie tak wlasnie mysla. Na BTC zarabia sie jak ktos wrzuca 10, 20 czy 50mln a nie 100zl I zarobi w 4 lata 50zl ale na 90% straci.
  • Odpowiedz
@ottis: @przegro_pisarz @VeresOn
piszac w ten sposob pokazujecie mentalna biede, serio.
Jak nie zaczniesz od inwestowania malych kwot, bo to przeciez bez sensu i sie nie oplaca, to nic nigdy nic sie u was nie zmieni.
Najlepiej byloby zainwestowac 100k i to jeszcze nie swoich pieniedzy. Wtedy to ohoho, miliony same beda wpadac na konto i wtedy jest zabawa.

Inwestuj procent swoich osczednosci. Dla jednego to 500zl dla innego 2k
  • Odpowiedz
@Domi_fuerDeutschland kolego mówię że dopiero sensowne zyski z bitcoina zobaczy jak będzie miał włożone że 100k,wiadomo że jak co miesiąc będziesz dokładać po np. 1500zl to kiedyś w końcu dobije do tych 100k i zyski będzie widoczne, ale nie wszyscy mają taki plan.
  • Odpowiedz
Sam zaczynałem z inwestycji 500zl miesięcznie a teraz dokładam po 2k miesięcznie w różne aktywa, więc nie trafiłeś z tą bieda xD
  • Odpowiedz
Ale ja tego nie neguje że z małych kwot robi się te duże to prawda i w krypto też można tak grać a nawet 99% ludzi tak robi bo mało kto ma na wyje anie 100k w internetowe monetki
  • Odpowiedz