Wpis z mikrobloga

#allegro #zakupy

Coś mnie omineło na allegro xD?
Dużo kupuje na tym portalu ale głównie zawsze znalazłem to co chciałem,naszła mnie chęć na kupno Xbox S,X lub PS4 i to co się dzieje żeby znaleźć jakiś używany egzemplarz to parodia xD
Milion jakiś kategorii,niby wyświetla się około 800 sztuk ale trzeba wejść w dany katalog itd

Można to jakoś wyłączyć ?
kupa1231 - #allegro #zakupy

Coś mnie omineło na allegro xD? 
Dużo kupuje na tym port...

źródło: 13131313

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kupa1231: tak, debile z allegro w listopadzie odebrali użytkownikom normalną możliwość wyszukiwania przedmiotów i ZMUSILI wszystkich do używania "grupowania ofert"

mimo protestów użytkowników i próśb, żeby tak jak wcześniej była to OPCJA to @allegro_pl miało to kompletnie głęboko w DUPIE
  • Odpowiedz
@kupa1231: wprowadzili to oczywiście aby jeszcze lepiej wciskać ludziom oferty promowane i kosić od sprzedawców więcej kasy za bycie tym, który jest "wizytówką" danego produktu
  • Odpowiedz
  • 0
@telemach20: meh,zależy mi wlasnie na allegro bo moge zwrócić w 14 dni (sprawdzić itp) no i wrzuce to sobie w allegro pay :P jakbym chciał kupić normalnie to pewnie tego posta by nie było i dawno bym zanalazł coś na olx,ale dzieki za oferte :)
  • Odpowiedz
@Catmmando: dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat wdrożonych zmian. Nowy widok wyników prezentuje konkretne produkty zamiast ofert. Lista jest wtedy krótsza, co ułatwia wybór. Przy każdym produkcie znajduje się link "pokaż X ofert", który umożliwia zobaczenie wszystkich ofert, jak przed zmianą.
Podczas poszukiwań możecie korzystać z różnych opcji filtrowania (według parametrów) i zawęzić wyniki wyszukiwania do konkretnych kategorii.
Pozdrawiamy!
  • Odpowiedz
  • 1
@kupa1231
Widoku produkowego nie da się wyłączyć. A co do używanych konsoli, to ciężko je znaleźć, bo Allegro blokuje konta osób które je wystawiają.

A co do zwrotu, to nie masz prawa do zwrotu dlatego że kupiłeś na Allegro, lecz dlatego że kupiłeś przez internet od firmy. W przypadku zakupu od osoby prywatnej prawo do zwrotu nie obowiązuje (chyba że osoba zgodzi się na ewentualny zwrot). A co do przetestowania sprzętu,
  • Odpowiedz