Aktywne Wpisy

rosen +7
Mateo353 +22
Macie oficjalny statement Wonzia. Nie strimuje, bo obrażacie mnie i moje gry, w które lubię grać. Wonziu maluje obraz jakby ludzie przychodzili i jechali go od k---w, a najwyżej co to było pytanie, czy będzie coś dzisiaj innego oprócz kart albo Star Citizena albo oznajmienie, że Star Citizen to wychodzą. Wonziu uznał to za mega toksyczną atmosfere i jak typowy płatek śniegu to jest to dla niego za dużo. #wonziu
źródło: image
Pobierz

Coś mnie omineło na allegro xD?
Dużo kupuje na tym portalu ale głównie zawsze znalazłem to co chciałem,naszła mnie chęć na kupno Xbox S,X lub PS4 i to co się dzieje żeby znaleźć jakiś używany egzemplarz to parodia xD
Milion jakiś kategorii,niby wyświetla się około 800 sztuk ale trzeba wejść w dany katalog itd
Można to jakoś wyłączyć ?
źródło: 13131313
Pobierzmimo protestów użytkowników i próśb, żeby tak jak wcześniej była to OPCJA to @allegro_pl miało to kompletnie głęboko w DUPIE
Podczas poszukiwań możecie korzystać z różnych opcji filtrowania (według parametrów) i zawęzić wyniki wyszukiwania do konkretnych kategorii.
Pozdrawiamy!
Widoku produkowego nie da się wyłączyć. A co do używanych konsoli, to ciężko je znaleźć, bo Allegro blokuje konta osób które je wystawiają.
A co do zwrotu, to nie masz prawa do zwrotu dlatego że kupiłeś na Allegro, lecz dlatego że kupiłeś przez internet od firmy. W przypadku zakupu od osoby prywatnej prawo do zwrotu nie obowiązuje (chyba że osoba zgodzi się na ewentualny zwrot). A co do przetestowania sprzętu,