Wpis z mikrobloga

to mnie właśnie zastanawia jak on w tym zobaczył szlaufy. W habicie miały iść na imprezę?

@kasiknocheinmal: a kto powiedział, że zobaczył to na podstawie zdjęcia? Kto zna te baby nie od dziś, to wie jakie treści wrzucają do internetu.
  • Odpowiedz
@Vedar swiatowej klasy to one chyba nie wszystkie sa, po prostu sa popularne i maja zasięgi. Chociaż nie wiem od jakiego miejsca w rankingu jest swiatowa klasa.
No i nie ma tej najfajniejszej, rosjanki( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Vedar ja sobie mogę dać do internetu zdjęcie swoich pijanych koleżków i napisać, że to zlot papieży z całego świata. I co też uwierzysz czy będziesz spekulować czy to fake news?
  • Odpowiedz
@michalxd21: Geny nie mają nic do powiedzenia, liczy się głównie wychowanie i chyba dobitnie to udowodnił Polgar, czyniąc swoje córki szachistkami na najwyższym światowym poziomie,a Judit Polgar prawdopodobnie była bliżej sufitu umiejętności niż Carlsen (w stosunku do płci), o czym świadczy to, że w peaku miała 2735, a nieliczne kobiety przekraczają ranking 2600.
https://www.gazetakongresy.pl/w-poszukiwaniu-geniuszu-sukces-siostr-polgar/
Po prostu prawdopodobnie tyle w szachy nie grała jako dziecko, co jej rodzice, dlatego słabszy ranking.
  • Odpowiedz