Aktywne Wpisy

sudiczka +158
A cóż to takiego? To tylko siki słodkiego pieseczka na regale w Rossmannie. Wspaniale, że wprowadzili nowe zasady i już nie trzeba trzymać pieseczków na rękach! (。◕‿‿◕。)
#patologiazmiasta #psy
#patologiazmiasta #psy

źródło: 85A3EF90-1A1F-4411-9C84-671AE8A185C7
Pobierz
Karton_bez_szkla +199
Michał Białek kończył nocną wartę w serwerowni wykopu. Za oknem zadłużonej willi poznańskie koziołki ocierały się częściami, których Białek wolałby nigdy nie mieć. Przypomniał sobie o żonie, którą zabraniała mu jeść mięso, głównie w niedzielne poranki.
Śmiech masakrującego lewaków Kinera dobiegało zza rzędu wykopowych monitorów. Białek automatycznie podłożył wesołe i donośne dźwięki pod obraz Króla Korwina w pokoju Macieja. Intuicja podpowiadała mu, że lekko otyły kolega z pracy przebiera palcami po klawiaturze oglądając
Śmiech masakrującego lewaków Kinera dobiegało zza rzędu wykopowych monitorów. Białek automatycznie podłożył wesołe i donośne dźwięki pod obraz Króla Korwina w pokoju Macieja. Intuicja podpowiadała mu, że lekko otyły kolega z pracy przebiera palcami po klawiaturze oglądając
Jak to teraz wygląda? Masz dwa modemy? Jeden do koncentryka a potem skrętka to sprzętu Netii?
Ten modem od koncentryka inny niż wcześniej?
Turbo ciekawy jestem co się odwalało że na tym samym medium tak różne wyniki.
Bo jak od Netii, to nie wiem co ma tu PŚO, i infra pewnie inna. Jak modem kablowy od PŚO to infra ta sama i nie rozumiem co tam się o--------a xD
I wszyscy znajomi w GDN podobne problemy? Że ping skacze? Ciekawe co tam się odpierdziela, kiedyś pracowałem w UPC to ciekawy jestem
Na modemie informacja o deregulacji usługi DS.
No i w bloku oczywiście Neti stacjonarnej nie ma ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jest oprócz upc/play Vectra ale to gorsze gunwno.