Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 78
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@xmajami a co się stanie jak będziesz nadal gubił włosy tam gdzie przeszczepu nie było? Kolejny zabieg czy jak to wygląda?

@szzzzzz: u mnie nie ma zbytnio tego probelmu ze gubie wlosy, po prostu tak anatomia zakolactwa rodzinna. + taki ze to raczej ze mną zostanie, - taki ze jakiekolwiek minoxy itd nic nie daly bo u mnie w tych rejonach wlos i tak by nie wyrósł stąd nawet
  • Odpowiedz
@xmajami: Opisz ciut wiecej, kiedy sie zaczelo lysienie, w jakim wieku zabieg, jakie "rokowania" itd? Pewnie kazdego to zainteresuje.
  • Odpowiedz
  • 4
@FACTIS: sie okaze, jestem swiezo po :) w pracy teoretycznie zdalnej mozesz byc next day, ale nie polecam bo nocka pierwsza jest nieprzespana. w takiej normalnej na dworze - po 7-10 dniach normalnie bez wysilku (trzeba uwazac na deszcz po prostu, zeby bakterie sie nie wdaly)
  • Odpowiedz
  • 6
@MPKM: nie bardzo co opisywać - po prostu taka genetyka wysokie czoło + zakola. włosów nie tracilem, od dziecka bylem zakolakiem stąd zadne leczenie farmakologiczne nic nie da zeby obnizyc linie wlosow, tylko przeszczep. włosy mam bardzo zdrowe mi lekarz powiedzial.
U kazdego sytuacja moze byc inna, jeden traci wlosy a miał piękne jak sie urodzil, jeden mial zakola na start ale nie traci ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
@xmajami:

po prostu taka genetyka

No taka genetyka, że Twoje mieszki włosowe są podatne na testosteron DHT i jak finasterydu nie będziesz brał to włosy wypadną
  • Odpowiedz