Po #baldursgate3 kupiłem #eldenring jako pierwsze soulsy i po prostu mam problem nawet wychodzić robić u siebie w sadzie teraz xD Na prawdę niesamowita gra, nie dziwię się, że otrzymała tytuł roku. Gram bez poradników, ale mam jeden problem z misją od Iriny. List otrzymałem, zamek wyczyściłem, bossa na końcu załatwiłem, ale ojca nigdzie nie widziałem (obejrzałem później miejsce,gdzie powinien siedzieć i go tam nie było). Wracam, Irina nie żyje i Teraz nie wiem, czy misje gdzieś inaczej wykonałem, czy to jakiś błąd gry?
zabicie bosa na koncu zamku jest chyba istotne, gdybys porozmawial z nim wczesniej to by powiedzial ze nie moze nigdzie isc przez tego bosa a irina jest juz martwa
gdybys edgarowi jednak dak list a potem zabil bosa to spotkal bys go przy irinie nad jej zwlokami
prawdopodobnie po prostu nie rozmawiajac z nim pominales ta czesc jego wątku, obstawiam ze najedzie cie w chatce w liurni gdzie bo to jest kolejna
@bomba4: generalnie te watki poboczne w grach fs to loteria, na wiki czesto przez miesiace po premierze znajdowane sa inne warunki i rezultaty wielu rzeczy, czesto nawet wtedy nagrody sa rozne, jakis kawalek lore mozna wyzebrac itp
p0lski szon usuwający Instagrama po tym jak wyciekły jej maile z Epsteinem i teraz cały świat wie że jej "ciężką pracą", którą dorobiła się sławy było zwyczajne ku***nie się. ( ͡°͜ʖ͡°) #heheszki #epstein
Na prawdę niesamowita gra, nie dziwię się, że otrzymała tytuł roku. Gram bez poradników, ale mam jeden problem z misją od Iriny. List otrzymałem, zamek wyczyściłem, bossa na końcu załatwiłem, ale ojca nigdzie nie widziałem (obejrzałem później miejsce,gdzie powinien siedzieć i go tam nie było). Wracam, Irina nie żyje i Teraz nie wiem, czy misje gdzieś inaczej wykonałem, czy to jakiś błąd gry?
a irina jest juz martwa
gdybys edgarowi jednak dak list a potem zabil bosa to spotkal bys go przy irinie nad jej zwlokami
prawdopodobnie po prostu nie rozmawiajac z nim pominales ta czesc jego wątku, obstawiam ze najedzie cie w chatce w liurni gdzie bo to jest kolejna