Aktywne Wpisy

Shakyor +11

Przyznam, że żal mi tego gejka co przyszedł do niego.
Swoją drogą, nie wierze, że to się nie skończy prędzej czy później jakimś pozwem zbiorowym.
#ajemge1
Swoją drogą, nie wierze, że to się nie skończy prędzej czy później jakimś pozwem zbiorowym.
#ajemge1
#tenis
Nie, czekaj na odwrót - u mnie w, robocie tylko antyszczepy chorują. Reszta regularnie szczepiąca się na grypę i wcześniej na kovida o wiele rzadziej, albo w ogóle okazy zdrowia.
A może najpierw sam się zaszczep antyszczepie?
@markhausen: ależ spłycenie tematu.
A wiesz, że co roku zalecają się szczepić
@mentari: tak? A pokaż potwierdzenie szczepienia przeciwko HPV i pneumokokom np.
Szczepienie przeciw HPV jest zalecane u:
dziewcząt i chłopców w wieku 9 lat i więcej (powszechne programy szczepień przeciw HPV dotyczą najczęściej nastolatek i nastolatków),
osób w wieku do 26 lat, które wcześniej nie były zaszczepione,
do rozważenia szczepienie osób w wieku 27-45 lat, wcześniej nie zaszczepionych, które mogą odnieść korzyść
@Krupier: w przypadku Djoko to nawet nie była najgłupsza rzecz jaką się chwalił, ale z drugiej strony jest kim jest, bo ta sama część osobowości zawsze pchała go do robienia więcej niż inni. Tak więc należy to uszanować, chociaż można się też jednocześnie z tego śmiać.
@mentari: śmiertelnie poważnie. Tak poważnie jak śmiertelnie poważny był covid.
Śliny szkoda na takie indywidua kiedy tyle osób zmarło bezpośrednio czy pośrednio na covid.
@mentari: ach, czyli wyszło na to, że jesteś antyszczepionkowcem. :D
Ziobro zaskoczenia. Antyszczep wyzywający innych od antyszczepów. Kurczę, dawno tu takiego nie było. Byłem przekonany, że już
@rydzo: Analiza wsteczna zawsze skuteczna