Wpis z mikrobloga

@Zwiedzam

@mentari: a to dziwne bo u mnie w pracy jakoś ci co wzięli to non stop na L 4 chodzą po 2,3 razy w ciągu roku na zapalenie oskrzeli ci płuc a reszta nie

Nie, czekaj na odwrót - u mnie w, robocie tylko antyszczepy chorują. Reszta regularnie szczepiąca się na grypę i wcześniej na kovida o wiele rzadziej, albo w ogóle okazy zdrowia.
  • Odpowiedz
@mentari: i tu jest klucz regularnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) to jak w nałogu jak nie wezmą to się okaże że będą non stop chorzy maszynki do zarabiania pieniędzy
  • Odpowiedz
Pomyliłeś mnie z kimś czy o co ci chodzi? Szczepię się zgodnie z zaleceniami specjalistów w tej dziedzinie.

@mentari: tak? A pokaż potwierdzenie szczepienia przeciwko HPV i pneumokokom np.
  • Odpowiedz
@Krupier ty trollujesz czy mówisz na poważnie?

Szczepienie przeciw HPV jest zalecane u:
dziewcząt i chłopców w wieku 9 lat i więcej (powszechne programy szczepień przeciw HPV dotyczą najczęściej nastolatek i nastolatków),
osób w wieku do 26 lat, które wcześniej nie były zaszczepione,
do rozważenia szczepienie osób w wieku 27-45 lat, wcześniej nie zaszczepionych, które mogą odnieść korzyść
  • Odpowiedz
nie znaczy od razu, że jest antyszczepionkowcem.

@Krupier: w przypadku Djoko to nawet nie była najgłupsza rzecz jaką się chwalił, ale z drugiej strony jest kim jest, bo ta sama część osobowości zawsze pchała go do robienia więcej niż inni. Tak więc należy to uszanować, chociaż można się też jednocześnie z tego śmiać.
  • Odpowiedz
ty trollujesz czy mówisz na poważnie?

@mentari: śmiertelnie poważnie. Tak poważnie jak śmiertelnie poważny był covid.

do rozważenia szczepienie osób w wieku 27-45 lat, wcześniej nie zaszczepionych, które mogą odnieść korzyść ze szczepienia.

Szczepienie przeciw pneumokokom w przypadku osób dorosłych nie jest obowiązkowe. Jego wykonanie jest
  • Odpowiedz
@Krupier widzisz, można się nie zaszczepić i zostawić to dla siebie. A można być antyszczepionkowym szurem dopytujacym się o inne szczepienia, negować śmiertelność i zagrożenia płynące z koronawirusa. Jak ty.

Śliny szkoda na takie indywidua kiedy tyle osób zmarło bezpośrednio czy pośrednio na covid.
  • Odpowiedz
widzisz, można się nie zaszczepić i zostawić to dla siebie. A można być antyszczepionkowym szurem dopytujacym się o inne szczepienia, negować śmiertelność i zagrożenia płynące z koronawirusa. Jak ty.

Śliny szkoda na takie indywidua kiedy tyle osób zmarło bezpośrednio czy pośrednio na covid.

@mentari: ach, czyli wyszło na to, że jesteś antyszczepionkowcem. :D

Ziobro zaskoczenia. Antyszczep wyzywający innych od antyszczepów. Kurczę, dawno tu takiego nie było. Byłem przekonany, że już
  • Odpowiedz
ale sie okazało, że gość miał rację. I co? Teraz już szczepionek nikt nie sprawdza? Nikt nie umrze z tego powodu? A w 2021 nie dopuścili go z tego powodu do turnieju. Trzeba przyznać, że to szopka była jak się spojrzy z obecnej perspektywy.

@rydzo: Analiza wsteczna zawsze skuteczna
  • Odpowiedz