Wpis z mikrobloga

@Ptysiu_323: Sony jest fantastyczne, tylko nie mogę zdzierżyć tych p--------h proporcji 21:9, no nie mogę :( Szkoda, że nie robią zwykłego 6,5 calowca z normalnymi proporcjami ekranu
  • Odpowiedz
  • 1
@Van-der-Ledre Możliwe, że sobie kiedyś kupię, ale jak na razie wracam trochę do Samsunga po Galaxy S2, który był naprawdę bardzo dobry na swoje czasy, oraz Galaxy S4, który był niezbyt, potem jakiś iPhone 5 lub 6, potem LG F60 (Zdechła płyta główna, ale spoko telefonik, tylko pamięci bardzo mało, ale dobrą miał baterię), później Xiaomi Redmi 8 używany do teraz (mam go dosyć totalnie, najgorszy telefon ever), i w tym
  • Odpowiedz
@Rimbolo: Jak nie se, jak ja wszystkie co mam aplikacje mam darmowe i różnorakich zastosowań, trzeba tylko chwilę poszukać. Ani grosika jeszcze za nic nie zapłaciłem, a mam wszystkie adblockery, jakieś edytory zdjęć, muzyki, tube coś tam czyli yt bez reklam, krokomierze, tapety, gry, mapy, wszystko od gugla,itd itd, wszystko za darmochę. A na mac os to se normalnie rozszerzenia czy skrypty instaluję darmowe do safari czy firefoxa.
  • Odpowiedz