Wpis z mikrobloga

Chłop dzisiaj wyszedł z piwnicy i wybrał się do fryzjerki w powiatowym, bo już trochę za długie miał włosy. Taki dojrzały fajny m--f chłopa obcinał. Od roku nowa jest tam. U niej przynajmniej nie ma ciszy, zawsze coś powie czy się spyta. Niższa od chłopa troszkę, normalnej postury. Raz się schyliła, to chłop aż zerknął w b---t, jak Marek podczas inauguracji Trumpa. Przy strzyżeniu otarła się o chłopa, a mi z zaskoczenia odruchowa noga się szybko odsunęła. Cena 50 zł za strzyżenie to przegięcie jakieś uważam. Był standard boży chłopski, boki krótko, góra dłużej. Jeszcze gdyby to było wojewódzkie czy barber oskarkowy z ceną, taki co w----y też nalewa. Jak te ceny idą w górę, ja pitole. Jeszcze był koleś po przeszczepie włosów na przystrzyżenie czy coś i się chwalił tym fryzjerkom. Pewnie stały klient, jak ja, ale bardziej dynamiczny. One do niego też dzień dobry, ale i całuje rączki, co u Pana. Nie wyglądał na chada w sumie. A najlepsze, to ten fotel co siedziałem na nim, był chyba po jakim wzrostaku oskim co ma 190 cm, bo do ziemi tylko końcami palców dostawałem i nogi dla jego zwisały z lekka podczas strzyżenia

#fryzjer #fryzura #pieniadze #m--f #rozowepaski #niebieskiepaski #rozowepaski #przegryw #w----y #wzrost #trump #barber #oski #chad #przemyslenia #wzrostpill #barber
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@tomwick55 ja jak idę do Barbera to zawsze zagadam, nawet jak jest więcej pracowników to z nimi. Rozmawiamy o wszystkim, nawet swoich partnerów znamy. Nie rozumiem siedzenia 30min cicho bez odezwania się.
  • Odpowiedz