Aktywne Wpisy
ElectroNICK +15
Dlaczego młodzi nie chcą mieć dzieci? Dam wam przykład co ten kraj robi ze mną czyli rodzicem.
Mam dziecko w wieku przedszkolnym i właśnie słyszę że chcą zamknąć grupę mojego dziecka bo nie ma nauczyciela ¯\(ツ)/¯
I co ja mam wtedy zrobić? Nie mam komu młodego podrzucić oboje pracujemy a i tak nie jest różowo finansowo.
Jak żona się zwolni to już zostaje tylko i wyłącznie EMIGRACJA.
Druga sprawa to dostęp do lekarza, jak
Mam dziecko w wieku przedszkolnym i właśnie słyszę że chcą zamknąć grupę mojego dziecka bo nie ma nauczyciela ¯\(ツ)/¯
I co ja mam wtedy zrobić? Nie mam komu młodego podrzucić oboje pracujemy a i tak nie jest różowo finansowo.
Jak żona się zwolni to już zostaje tylko i wyłącznie EMIGRACJA.
Druga sprawa to dostęp do lekarza, jak

truchuo +1
Jako aspołeczna jednostka strasznie nie lubię podróżować w pociągu w bezpośrednim sąsiedztwie obcych osób w wagonie bezprzedziałowym. Wpadłem na pomysł, że kupię bilet dla siebie i fikcyjnego dziecka do lat 4 (bilet bezpłatny). Czy konduktor weryfikuje w jakiś sposób brak bombelka? Czy mogę powiedzieć, że kaszojad się rozchorował i nie będzie żadnych problemów? #kolej #pytaniedoeksperta #pkp #intercity
źródło: obraz
Pobierzźródło: temp_file5015225958688456519
PobierzPs. W Biblii nigdzie nie jest napisane, że ziemia jest płaska, chociaż trochę racji też ma, bo choinka np jest pogańska, ale przejęta przez chrześcijan, 3 króli faktycznie nie było, a Jezus prawdopodobnie nie urodził się w żadnej stajence, ani nawet w Betlejem