Aktywne Wpisy

Daleth2202 +3
Zrรณbmy takฤ
zabawฤ. Jeลli w pamiฤci utkwiล ci tekst z reklamy sprzed wielu lat, napisz go w komentarzu. Jeลli widzisz tekst ktรณry pamiฤtasz, zaplusuj. Jeden tekst = jeden komentarz. Zaczynam
Dลuลผsze ลผycie kaลผdej pralki to Calgon
maliczek +54
Czeลฤ, wczoraj @Noct napisaล do mnie z pytaniem jak idzie prowadzenie knajpy, ktรณrฤ
otworzyลem w czerwcu ubiegลego roku na #krakow #kazimierz, wiฤc przygotowaลem krรณtki update.
Otรณลผ nie zbankrutowaลem (jeszcze) i nawet caลkiem nieลบle idzie. Od otwarcia lokal ani razu nie byล na minusie, choฤ wiฤkszoลฤ "zysku" byลa raczej symboliczna i szลa na inwestycje: nowe butelki na barze (mam doลฤ obszerny wybรณr dobrej jakoลci alkoholi), upgrade wystroju, lustra,
Otรณลผ nie zbankrutowaลem (jeszcze) i nawet caลkiem nieลบle idzie. Od otwarcia lokal ani razu nie byล na minusie, choฤ wiฤkszoลฤ "zysku" byลa raczej symboliczna i szลa na inwestycje: nowe butelki na barze (mam doลฤ obszerny wybรณr dobrej jakoลci alkoholi), upgrade wystroju, lustra,

๐ฅ Behind the Frame: The Finest Scenery za DฬฒAฬฒRฬฒMฬฒOฬฒ na EPIC ๐ฅ
Poprowadลบ pociฤ gniฤcia pฤdzla i rozwiฤ zuj rรณลผnorodne zagadki, aby pomรณc aspirujฤ cej artystce ukoลczyฤ swoje arcydzieลo pod czujnym spojrzeniem szorstkiego sฤ siada i jego psotnego kota. Wraz z postฤpami w malowaniu odkryj emocjonalnฤ opowieลฤ o przypadku i artyzmie, ujawnionฤ w pozornie niepowiฤ zanych, a jednak znajomych momentach.
๐ OCENY:
๐ฏ Metacritic: Metascore: 73/100, Userscore: 7,1/10
๐ฎ Steam: Przytลaczajฤ co pozytywne (4,410 ocen)
๐ DATA WYDANIA:
25 sierpnia 2021
โฐ PROMOCJA WAลปNA DO:
โก๏ธ 30.01 godz. 17:00
๐ Chcesz byฤ woลany/a do wpisรณw o darmowych grach na epic, steam, gog?
Plusuj interesujฤ cฤ ciฤ listฤ i obserwuj tag #metodzikpoleca.
- LISTA WOลANIA EPIC
- LISTA WOลANIA STEAM
- LISTA WOลANIA GOG
- LISTA WOลANIA AMAZON
Bฤ dลบ zawsze na bieลผฤ co z darmowymi grami! ๐ฎ
๐ TAGI:
#gry #gameshunt #darmowegry #rozdajo #grajzwykopem #cebula #pcmasterrace #epic #cebuladeals #gryzadarmo #zainteresowania
Dobry z ciebie czลowiek