Wpis z mikrobloga

Do mojego bloku wprowadziła się kobietą z psem.
Starsza pani, po 30-ce. Niby wielokrotnie pokazywała jak kocha swoje psiecko, ale często pracuje dosyć długo i pies potrafi wyć i ujadać przez 12h.
Mówiłem jej o tym, ale ta tylko odparła, że jak wyje to kocha. Niby miłośniczka zwierząt, a zostawia psa samego bez opieki na wiele godzin.
#logikarozowychpaskow #psiarze #somsiad #zalesie #anonimowemirkowyznania
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@skorpion666 a co za różnica gdy pies czeka w domu na właściciela? Myślisz, że metraż robi mu roznice ? bo na podwórku zostawić psa to dopiero jest nieodpowiedzialność i wykaz braku rozumu.
  • Odpowiedz
Starsza pani, po 30-ce

@robert-kuzba: XD

Do mojego bloku wprowadziła się kobietą z psem.

@robert-kuzba: jeszcze niedawno chciałeś lisa brać do domu, a teraz już blok?
Niezły bejciarz ( ͡°( ͡
  • Odpowiedz
@robert-kuzba: Sa takie cywilizowane kraje w europie, gdzie w prawie masz zakaz zostawiania psa na dłużej niż 6h, co w praktyce oznacza, że jak nie masz pracy, gdzie akceptują psy, albo nie masz innej osoby w domu, która z nim zostanie, to nie bierzesz sobie psa na głowę. Proste.
  • Odpowiedz
@robert-kuzba: to nie jest śmieszne, ja mam sąsiada żula alkoholika, który robi tak samo. Pies wyje całe dnie jak p------y, z sąsiadami wszędzie to zgłaszaliśmy i nic nie idzie z tym zrobić. Jedynie czekać aż ten żul dostanie mieszkanie socjalne i się wyniesie. Typ potrafi specjalnie szczuć psa żeby robić nam na złość. Najgorzej ma sasiad, który robi nocki toż to oszaleć można. Ja całe dnie we własnym mieszkaniu siedzr
  • Odpowiedz