Wpis z mikrobloga

Typ wyświadczył Ci przysługę, eliminując się sam z Twojego grona. Nic złego nie zrobiłaś. A sapania się, że ktoś komuś nie pozwolił spać (i to w tym samym łóżku) w swoim domu, to jakiś lol po całości xD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Myślę, że to klasyczny przykład greckiego dramatu, gdzie każde wyjście jest złe. Moim zdaniem zrobiłaś słusznie, że go wywaliłaś. Jakby mi dziewczyna pozwoliła zostać na noc, to odebrałbym to jednoznacznie.
Z drugiej strony okazało się, że był naprawdę zmęczony i chciał mieć świety spokój, a ty go wywaliłaś po nocy. Moim zdaniem on po prostu przesadził. Pewnie w-------y podjął decyzję jak jechał w Uberze no i niewiele się da
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: z tym że się spruł, że MOŻE pomyślałaś, że będzie próbował cię zmacać przez sen to nasunęło mi się od razu powiedzenie "uderz w stół a nożyce się odezwą". Dobrze się stało, szukaj dalej i trzymaj się swoich zasad, a wartościowy chłop to doceni()
  • Odpowiedz
gdy dziewczyna z którą już się całowałem zaprasza mnie na wieczór filmowy to zawsze kończyło się... powiedzmy że niekoniecznie w uberze. Chłopak mógł uznać że się troche z nim bawisz i podziękował.

@thorgoth: to.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim z jednej strony mieliście różne oczekiwania. Normalne.
Z drugiej, on poleciał z grubą manipulacją - obraził się o to co "PEWNIE pomyślałaś". Słabe zachowanie.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:
Pierwszy punkt w wykrywaczu baitów:
- podane jest imię osoby, o której się opowiada (oczywiście zaznaczone, że zmienione)
Dodatkowy podpunkt podbijający twierdzenie o zarzutce:
- wymyślone imię nie jest nigdzie później użyte, albo jest użyte raz, gdzie nic nie
  • Odpowiedz