Wpis z mikrobloga

• 0
@Impuls94 to pierwszy dowód dla córki 2 lata, zdjęcie właśnie dobre, białe tło włosy nie zasłaniają twarzy, patrzy na wprost, widać linie barków.
  • Odpowiedz
  • 0
@Sejlormun wystarczy jeden opiekun, jest cały formularz online do tego. Czytałem 3 razy i wydaje mi się że spełniłem wszystkie warunki. Najgorsze w tym wszystkim jest ten brak argumentacji odrzucenia. Tylko w polskich urzędach takie rzeczy. Niby online ale przyjdź do urzędu jednak złóż osobiście. Przy meldunku miałem to samo. Podaje adres wpisuje nr księgi wieczystej gdzie widnieję jako właściciel i dostaję komunikat "nie udało się zweryfikować" załącz skany wypisów z
betaTrx - @Sejlormun wystarczy jeden opiekun, jest cały formularz online do tego. Czy...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@betaTrx ja na codzień i w pracy często korzystam i niestety jak jest problem to zawsze mobywatel, zus pue, CST albo SL2014. Problem jeszcze mogę zrozumieć ale ten brak informacji zwrotnej jest najgorszy. W CST też to ostatnio przerabiałem.
  • Odpowiedz
@betaTrx: błąd usługi który jest nienaprawiony od dawien dawna. System ma problem z przetworzeniem zdjęcia (nikt po stronie COI chyba nie wie dlaczego) i wniosek w ogóle się nie zapisuje - urząd go w ogóle nie dostaje.
Protip: otwórz zdjęcie w paincie i zapisz go jeszcze raz jako nowy plik. Nie powinno być już problemu.
  • Odpowiedz
  • 0
@tiksiu nie, nie, dla dla córki ma być pierwszy dowód. Teraz jeszcze przyszło mi do głowy że może aspekt ratio im nie pasowało bo to nie było idealne 3:4 i złożyłem jeszcze raz po poprawieniu. No ale żeby nie mogli wprost napisać co nie pasuje to jest komedia :d ostatnie podejście jak się nie uda to powlekę się do gminy, tylko tutaj znowu zdjęcie będę musiał ogarnąć na papierze foto
  • Odpowiedz