Wpis z mikrobloga

Zaczelo sie kneblowanie fali niezadowolonych graczy przez Warhorse studio xD Wprowadzili cenzure na steam xDDD
Swoja droga to Vavrze sie cos p------o w glowie bo zamiast dac Zawisze Czarnego z Grabowa ktory byl wtedy na dworze krola Zygmunta to dali murzyna z mali gdzie tam cala szlachta to byli ludzie pochodzenia arabskiego xD
#kingdomcomedeliverance #kcd2 #gry
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Zaczelo sie kneblowanie fali niezadowolonych graczy przez Warhorse studio xD Wprowadzili cenzure na steam xDDD

@marso96: vavra chce zobaczyć na żywo efekt swojej krajanki barbary
  • Odpowiedz
Wejdz na steam i sprawdz ...

@marso96: No ale to ty piszesz w swoim poście - czyli potrafisz to jakoś pokazać tak?
Wydaje mi się że atakowanie mniejszości to jednak nie jest to co rozumiem jako "wolność słowa"... ale nie wiem.
Co takiego jest tam nagle
  • Odpowiedz
@marso96 szczerze to prędzej uwierzę że gra jest za mało woke więc opłaceni ludzie robią wokół niej gówniany pijar że jest właśnie za mocno woke sprytne sprytne
  • Odpowiedz
  • 10
@tragerus: Za malo woke? XD woke zawsze jest za duzo, dlaczego ludzie w cp2077 nie mowia ze jest woke? poniewaz akcja dzieje sie w fikcyjnym miescie w stanach 2077 roku. A KCD 2 to "realistyczny symulator sredniowiecza" Wciskanie homoseksualnych upodoban dla glownej postaci jednoznacznie hetero w jedynce to bardzo zly pomysl i jest to rzecz jasna woke, tak samo jak wciskanie murzyna na dwor krola zygmunta, cos takiego nigdy nie
  • Odpowiedz
@marso96 w sensie w którym miejscu Henryk mówił że jest 100% hetero? Jakby nie ma w grze miejsce gdzie by potępiał gejowstwo albo miał z nią bezpośredni kontakt co mówi o tym że nad tym też jest znak zapytania bo dymac Karczmarki i terese to jedno
  • Odpowiedz
@marso96 ale na poważnie pytam i na logikę nawet powiedzmy że warhorse dostało te pieniądze z woke, jeśli gra będzie dobra to i z gejostwa się obroni i mycjako fani musimy być dobrej myśli
  • Odpowiedz
  • 1
@tragerus: Ja bardzo licze mimo wszystko na te gre, mysle ze bedzie to gra wybitna mimo tych bzdur. No to jest raczej kwestia wydawcy ktory im to narzucil, vavra z sam z siebie nie zrobilby czegos takiego.
  • Odpowiedz