Aktywne Wpisy
PanZbigniew +1046
Update do tego wpisu
Na początku chciałbym naprawdę podziękować za tak duży odzew w tamtym wpisie. Na początku miałem obawy co do tego wpisu, że zostanie z góry uznany za bait, albo że komentarze będą nakierowane na to, że jestem cienka betaparówa, sam sobie taki los zaserwowałem itp.
Gdy myślałem, że zostanę z tym wszystkim sam i w sumie post wrzuciłem z desperacji to okazało się, że otrzymałem naprawdę dziesiątki pozytywnych odpowiedzi w komentarzach
Na początku chciałbym naprawdę podziękować za tak duży odzew w tamtym wpisie. Na początku miałem obawy co do tego wpisu, że zostanie z góry uznany za bait, albo że komentarze będą nakierowane na to, że jestem cienka betaparówa, sam sobie taki los zaserwowałem itp.
Gdy myślałem, że zostanę z tym wszystkim sam i w sumie post wrzuciłem z desperacji to okazało się, że otrzymałem naprawdę dziesiątki pozytywnych odpowiedzi w komentarzach

marcelus +169
Nie macie wrażenia, że ludzie zluzowali z petardami w #sylwester?
Pamiętam jeszcze parę lat temu, strzelanie zaczynało się zaraz po zmroku, o północy po prostu się wzmacniało, dużo ludzi strzelało jeszcze w Nowy Rok. A w tym roku przed 12 słyszałem dosłownie pojedyncze strzały, jeszcze mniej w Nowy Rok. Czyżby naród zaczął mądrzeć?
#kiciochpyta #polska lska
Pamiętam jeszcze parę lat temu, strzelanie zaczynało się zaraz po zmroku, o północy po prostu się wzmacniało, dużo ludzi strzelało jeszcze w Nowy Rok. A w tym roku przed 12 słyszałem dosłownie pojedyncze strzały, jeszcze mniej w Nowy Rok. Czyżby naród zaczął mądrzeć?
#kiciochpyta #polska lska

Kliniki w Turcji mają ten plus że one funkcjonują tylko dzięki reklamie i internetowi. Lokalsi to jakiś promil klientów. Wiec dobrą opinia jest dla nich kluczową. Jak negatyw u chińczyka na aliexpress. Za
źródło: FunPic_20250123_170115676
PobierzW Polsce NIKT, powtarzam nikt nie robi dobrze HT. Z resztą głównego wątku oczywiście się zgadzam. Jednak należy pamiętać o najważniejszym - u topowych lekarzy graft kosztuje kilka euro i trzeba czekać w kolejce po 2-3 lata minimum. To w dużej mierze z tego wynika fenomen hair mills w Turcji, bo jest
Ja żałuję, że trafiłem na słabą klinikę i będę
Fajnie, że jest taka strona ale niestety dla mnie nie jest ona rzetelna.
A dlaczego? Ano tylko dlatego, że od razu jest informacja DO KTÓRYCH LEKARZY WARTO SIĘ UDAĆ NA PRZESZCZEP. Reasumując, to zwykłe pimpiarstwo, czyli oczernimy wszystkie kliniki z Turcji (które są tańsze o 90%) a polecimy naszych specjalistów. Gdyby nie było ich tam, to
Komentarz usunięty przez autora Wpisu