Wpis z mikrobloga

@lukimukkki: Hej. Wezmę na klatę, bo chodzi o nasze wyjazdy, prawda, M? Dodałeś randomowe zdjęcia z internetu, nie swoje, nie z naszych wyjazdów. Jesteś niecałe 2 miesiace po wyjeździe w czasie kiedy trwa regeneracja po zabiegu, a włosy jeszcze nie wyrosły. Zapraszam w tym wpisie do komisyjnego wrzucania zdjęć Twojego progresu, niech to będzie najlepszy i jedyny dowód Twojej tezy. Nie zapomnij wrzucić zdjęć od zabiegu do teraz, gdzie bardzo
  • Odpowiedz
  • 0
Skąd przypuszczasz że chodzi o Ciebie? To tylko takie ogólne ostrzeżenie dla Mirasków na co zwracać uwagę, podparte konkretnymi źródłami.
  • Odpowiedz
@lukimukkki brzmisz trochę jak reklama klinik z Polski xd najgorsze jest to że nie zawsze drogi znaczy dobrze. Często jest tak (szczególnie w Polsce) że jest drogo i słabo xd ale no tak. Zawsze warto jakies rozpoznanie zrobić.

Kliniki w Turcji mają ten plus że one funkcjonują tylko dzięki reklamie i internetowi. Lokalsi to jakiś promil klientów. Wiec dobrą opinia jest dla nich kluczową. Jak negatyw u chińczyka na aliexpress. Za
  • Odpowiedz
  • 0
@Simfecstio, To nie jest reklama polskich klinik. W Polsce i w Turcji istnieje wiele klinik dobrych i złych. Polecam zwracać uwagę na czerwone flagi, aby uniknąć tych złych. Lepiej uczyć się na cudzych błędach, niż na własnych.
  • Odpowiedz
@lukimukkki:

To nie jest reklama polskich klinik. W Polsce i w Turcji istnieje wiele klinik dobrych i złych

W Polsce NIKT, powtarzam nikt nie robi dobrze HT. Z resztą głównego wątku oczywiście się zgadzam. Jednak należy pamiętać o najważniejszym - u topowych lekarzy graft kosztuje kilka euro i trzeba czekać w kolejce po 2-3 lata minimum. To w dużej mierze z tego wynika fenomen hair mills w Turcji, bo jest
  • Odpowiedz
  • 0
@puszolxoxo, @Estetykatopodstawa Zachęcam do lektury tych linków, między innymi strony FightTheFight założonej przez ISHRS czyli międzynarodową organizację zajmującą się przeszczepami włosów w celu informowania o nieetycznych praktykach klinik z tego rynku. Chciałabym zwiększyć świadomość Wykopu, że przeszczep włosów to nie jest prosta operacja, która zawsze wychodzi, wręcz przeciwnie. Takie niestety panuje przekonanie. Nie musicie mi wierzyć, ale zaufajcie tym źródłom.

Ja żałuję, że trafiłem na słabą klinikę i będę
  • Odpowiedz
@lukimukkki: Znaczy się, ciężko cokolwiek odpisać, bo nadal nie zamieściłeś dowodów na swoim przypadku.
Fajnie, że jest taka strona ale niestety dla mnie nie jest ona rzetelna.

A dlaczego? Ano tylko dlatego, że od razu jest informacja DO KTÓRYCH LEKARZY WARTO SIĘ UDAĆ NA PRZESZCZEP. Reasumując, to zwykłe pimpiarstwo, czyli oczernimy wszystkie kliniki z Turcji (które są tańsze o 90%) a polecimy naszych specjalistów. Gdyby nie było ich tam, to
  • Odpowiedz
  • 0
@Estetykatopodstawa Strona i artykuł zawierają bardzo rzeczowo opisane mechanizmy, którymi kierują się nieetyczne kliniki i ich agencje marketingowe. Tłumaczą co jest ważne, aby osiągnąć dobre rezultaty, jak uniknąć klinik dla których nie ważne jest dobro pacjenta oraz pokazuje jakie mogą być długotrwałe konsekwencje niestarannie przeprowadzonego przeszczepu.
  • Odpowiedz
Bronisz się że chcesz tylko zwiększyć świadomość i zasłaniasz artykułami, ale w drugiej części posta napisałeś o rzekomym scamerskim naganiaczu do słabej kliniki. Nie widziałem żeby ktokolwiek robił takie reklamy poza @Mrukszachowy więc prawdopodobnie masz na myśli jego. Sam skorzystałem z usług jego kliniki i jestem bardzo zadowolny z efektu, to co piszesz to zwykłe oszczerstwa
  • Odpowiedz
@lukimukkki: no dobra, ale pokaz siebie chlopie XD piekne vademecum tu zamiesciles, dziekujemy <3 ale widac chocby po działa na Wykopie taki jeden naganiacz pracujący dla bardzo słabej kliniki, która zniszczy Wam włosy - mi zniszczyła ze cos cierpisz. wiec pokaz zniszczone przez slaba klinike wlosy, albo zamilcz na wieki XD
  • Odpowiedz