Aktywne Wpisy

Cisek44 +21
Dostałem chatę w Niemcach w spadku, rzeczoznawca wycenił na 350k euro
Myślę żeby sprzedać i otworzyć jakąś franczyzę w Polsce
W co byście weszli? Żabki, dino?
#inwestycje
Myślę żeby sprzedać i otworzyć jakąś franczyzę w Polsce
W co byście weszli? Żabki, dino?
#inwestycje

FrizPL +115

źródło: yaU74NucFmpQVvvl
Pobierz
Zełeński stawia warunki XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD typ nie jest stroną, ale stawia warunki. Zabawny człek :D
I jeszcze w NATO chce być. Albo Grzesioka na Ukrainę wysłać xDD
źródło: image
PobierzCo tu jest prowokacją mój drogi kolego?
W negocjacjach? Rosja i USA :)
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nie chlaj tyle. Rozmawia Trump z Putinem. Dla Jego Ekscelencji Putina nikt w EU nie jest partnerem do rozmów. Tym bardziej Zełeński. I takie samo zdanie ma ekscelencja Trump :D
Więc to co obaj panowie uradzą, winno zostać zastosowane na Ukrainie... być może w Polsce również :)) Np. wycofanie całego wojska na lewą stronę Wisły.
I tyle.
Bez USA Ukraina nie istnieje. Kurczak Wolski mówi, że 6 miesięcy jest w stanie walczyć Ukraina bez pomocy Amerykanów. Przypominam, że już raz republikanie przykręcili kurek Zełeńskiemu. I raptem po kilku tygodniach były odnotowywane pierwsze porażki na froncie, bo brakowało amunicji i Rosjanie mieli przewagę w użyciu artylerii 1 do 8, a na niektórych odcinkach 1 do 12 czy nawet 1 do 18 ¯\(ツ)/¯
Teraz dodaj sobie do tego
Jaka Rosja? Ruscy mają g---o do gadania. Zgadzają się albo są dojechani do końca. A to nie jest wcale daleko.
Patrzę na straty, na linie frontu, na demografie, dane makroekonomiczne, i wyciągam inny wniosek.
Fajnie. Ale ja nie przedstawiam swoich poglądów (tak jak Ty = głupich i niemających nic wspólnego z rzeczywistością) tylko móię o faktach :)
To Trump zabiega o spotkanie z Putinem
To Trump prosi Chiny o pomoc z dogadaniem się