Aktywne Wpisy

Jagoo +76
No, działa dodawanie zdjęć!
Wspaniały to był wieczór, kolejna wystawa, kolejni klienci zadowoleni. Wrzucam w komentarze zdjęcia z wydarzenia..
(Tak, gruba i pije, kasuje konto, więcej nie będę malować xd).
#jagooart #sztuka #malarstwo #psychodeliki #tworczoscwlasna
Wspaniały to był wieczór, kolejna wystawa, kolejni klienci zadowoleni. Wrzucam w komentarze zdjęcia z wydarzenia..
(Tak, gruba i pije, kasuje konto, więcej nie będę malować xd).
#jagooart #sztuka #malarstwo #psychodeliki #tworczoscwlasna
źródło: temp_file5585055437880244052
Pobierz
matkawielebna +46
#slubodpierwszegowejrzenia
Siedzę sobie przed tv, grzane winko, ślub od pierwszego wejrzenia, Wykopki, zero potrzeb.
Powtarzam, zero.
Siedzę sobie przed tv, grzane winko, ślub od pierwszego wejrzenia, Wykopki, zero potrzeb.
Powtarzam, zero.
źródło: IMG_3189
Pobierz

Nie mogę z tych pracowników z pokolenia Z, nie robią nic, a wymagania maja z kosmosu.
U mnie w pracy moim bezpośrednim podwładnym jest jeden gość co ma totalnie w------e na pracę.
Papierosek co godzina, tik-tok, wykop cały czas. Ogólnie sam osobiście nie mam z tym problemu jak ktoś w czasie pracy będzie siedział na facebooku, mnie interesuje, praca która ma zostać wykonana.
Gość u mnie firmie przekracza granice dobrego smaku. Jeden raz wybierał się z projektem do projektanta cały dzień i się nie wyrobił, rano jak przyszedł do pracy do kawka, potem powiedział, że korki, po korkach, że to jego pora obiadowa i że zje obiad i pojedzie dopiero po, papierosek, tik-tok, instagram, czas zleciał, do projektanta jechało się 2h, on jechał 3h i się nie wyrobił, drugie 3h wracał, na koniec powiedział, że był 10 godzin w pracy, więc następnego dnia przychodzi na 10:00. Nic mu nie można dać do pracy bo wiadomo, że nie zrobi.
Teraz przebywałem na długim urlopie, dałem temu bumelantowi, zadanie co się robi 3-4 godziny przed wyjazdem licząc, że zrobi, bo bardzo płakał, że on w tej pracy tylko jakieś słabe roboty ma, a chciałby zrobić cos konkretnego. Nie ma żadnego zdziwienia jak wróciłem, że nic nie zrobił, jeszcze się zagotował, że on się uczy i że nie można od niego wymagać, a chłop już 3 lata pracuje.
Już nie mam sił, nie mam pojęcia co zrobić. Czy iść do szefa na skargę co nigdy tego nie zrobiłem, czy mieć wywalone jaja.
Nigdy na nikogo nie nakablowałem to po pierwsze, a po drugie, wszyscy co z nim nie pracują bezpośrednio to go lubią, bo robi kabaret w robocie, w głównie ze mnie się śmieje.
Dodatkowo, ale to już ogólnie temat dla wszystkich z tego pokolenia. Są cholernie roszczeniowi, a ten gałgan wymyślił sobie, że chciałby mieć samochód służbowy na wyłączność oraz aby mógł go wykorzystywać do celów prywatnych. Mimo, że facet w celach służbowych wozi dokumenty do starostw u nas w Województwie oraz na pocztę.
#pokoleniez #januszebiznesu #pracbaza
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
Następnie facet zadzwonił do prezesa firmy, spłakał się na mnie, że jestem wymagający, że go stresuje i