Aktywne Wpisy

saintie +22
te usta juz kolejny rok nie beda nikogo calowaly w walentynki……

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
travis_marshall +74
Szacunek dla Lidla, że w walentynki oprócz promocji na jakieś k---a rafaello czy tulipany jest też coś dla singli, żeby się upić i zapomnieć o wszystkim #walentynki

źródło: temp_file9018857273842305975
Pobierz
Z uwagi na fakt, że dziś na rynku jest taka lipa, wybrałem właśnie SES – moja decyzja była podyktowana korzystnym newsem dla tej spółki, który jak widać na załączonym screenie – zapoczątkował momentum. Standardowo w daytradingu nie podejmuję ruchów na bazie newsów i kupuję tylko na supporcie / resistance (teraz tego nie zrobiłem i podjąłem nieco wyższe ryzyko niż zwykle, niemniej w dużej mierze wiedziałem czego się spodziewać).
Zapraszam do obserwowania mojego tagu #pennyplays, gdzie handluje akcjami groszowymi i zwykle zgarniam 20-100% zysku w bardzo krótkim czasie.
Moja strategia sprawdza się bardzo fajnie i zapewne w najbliższym czasie zacznę wchodzić za większe kwoty, by zgarniać fajniejsze dniówki. Muszę tylko jeszcze dopracować jeden aspekt i porobić odrobinę więcej testów.
#gielda #inwestowanie #inwestycje #spekulacja #akcjegroszowe #pennystock #pennystocks #finanse #trading #daytrading
źródło: IMG_2902
Pobierzźródło: Przechwytywanie
PobierzNie będę wrzucał dużo większych kwot, dopóki nie dopracuję swojej strategii w 100% (ostatnie szlify) i nie poczuję się jeszcze bardziej pewnie. Pomalutku, małymi krokami, ostrożnie.
na 99% wyglada to tak, ze jak coś trafisz, to się tym pochwalisz, a następnego dnia zaliczysz wtopę 100% na czymś i tego już nie pokażesz
A co do wypadu z tagu, wrzuć sobie #pennyplays na czarną i
@nieustawne_lustro w takim daytradingu penny najważniejszym wskaźnikiem jest właśnie wolumen, dynamicznie rosnący – uściślając :)
@kacper3355: Nie obraz się ale brzmi trochę jak naganiactwo na elitarną grupkę gdy już ostatnie szlify będą zrobione xD Swoją drogą jak tyle zajmuje wyszlifowane to ciekawe jak z możliwościami adaptacyjnymi strategii bo to chyba nie jest tak że po ostatnich szlifach już zawsze będzie działać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bo zwykle to wygląda tak,
@Camaxtle: z day tradingiem ogólnie chodzi o to, by częściej mieć rację niż nie mieć - oraz mniej tracić, gdy się nie ma, niż zarabiać, gdy się ma. Reszta to matematyka.