Wpis z mikrobloga

• 0
Ale ja juz od kilku lat pracuje w IT wiec darujcie sobie te komentarze, pytam o co innego xd. Po drugie planuję robić magistra, a nie 1szy stopień xd
  • Odpowiedz
  • 0
@ByczekRozplodowy: chce bo jest zdalnie, wiec można sobie zrobic magistra a przy okazji optymalizacja podatkowa na uz. Nie ukrywam, że nie chce mi sie juz tracić czasu na chodzenie na studia więc opcja zdalnych wydaję sie idealnym rozwiązaniem
  • Odpowiedz
@kubekdudek: Jakie zdalnie jak musisz przyjechać murzynować na 2 tygodnie na laborki z tą opasłą mordą dziekańską i jego peezdą od fizyki w środku wakacji bodajże + dymać na egzaminy? Trzeba być naprawdę p-----------m aby się tam zapisać i o---------ć te projekty dla prowansali. Lepiej zapisz się do szkoły wyższego najlepszego zdalnej i zdobądź magistra z palcem w dupie xD.
  • Odpowiedz
@kubekdudek: Skończyłem niedawno magistra na oknie i to CV to dokładnie takie jak do pracy. Jeżeli chodzi o język to powinno być w wytycznych ale strzelam, że skoro to polska uczelnia to wymagają po polsku. Możesz wysłać po angielsku to najwyżej dostaniesz od nich zwrotkę żeby poprawić złożone dokumenty.
  • Odpowiedz
@service-rivia Siema, zastanawiam się nad oknem na magistra (jestem po inżynierze na AGH), jest ciężko zdać magistra i przedmioty na nim - pracuje na full time i chciałbym przelecieć przez studia na luzie raczej (mam dość po full time + dziennych na AGH)? Jest szansa na przepisanie sobie fizyki i np. matmy dyskretnej, którą miałem już na inżynierze? O co chodzi z przedmiotami "Plan uruchomienia przedmiotów zawiera harmonogram prowadzenia przedmiotów inżynierskich,
  • Odpowiedz
@sebuszqo: siema, ja pracowałem full time i na luzie skończyłem. Kilka przedmiotów da się przepisać z inżynierki ale to zależy od prowadzących. Jest kilka wymagajacacych ale max 2-3 przedmioty. Różnice programowe są chyba tylko w przypadku jak nie masz inżyniera Czyli dla tych co chcą studiować z licencjatem.
  • Odpowiedz
@service-rivia: dziękuję pięknie, czyli jeśli mam inżyniera ale nie miałem jakiegoś miernictwa WTF, to nie będę musiał nadrabiać przedmiotów? Jak ze znalezieniem promotora, łatwo ciężko, to zależy? Lepszy - prostszy wydział elektryczny podobno słyszałem (czyli infa stosowana). 2-3 przedmioty? upierdliwe, że trzeba było się serio pouczyc na to? Większość przedmiotów jest raczej asynchroniczna czy jednak są spotkania? 2-3 razy w semestrze w wwa trzeba być? Jest jakaś baza materiałów z
  • Odpowiedz