Wpis z mikrobloga

#xbox #xboxone #cyberpunk2077 #cyberpunk

jest tu ktos kto przeszedl cyberpunka 2077 na xbox one? Znajomy ma xbox one i chcialem mu kupic na urodziny, ale wiem ze na xbox one nie daja juz patchy. Osobiscie wciagnalem sie w cp 2077 po patchu 2.0 na PC, ale na xone tego patcha nie ma, dlatego waham sie czy w to isc, zeby nie bylo ze kupilem mu jakiegos bubla.

Wiec moje pytanie jest takie, czy gra jest grywalna i mozna czerpac radosc z gry i robic misje bez jakichs dziwnych buguow.

albo czy moze ktos gral niedawno na xbox one, i przesiadl sie na wersje na PC z najnowszymi patchami, i czuje jakas wielka roznice w gameplayu, plynnosci gry, wczytywnaia tekstur itp.?
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@turbine: ja skończyłem na One S. Zaraz tylko jak weszło. Było to straszne xD. Tzn im dalej w las i kolejne poprawki tym było lepiej. Ogólnie dało się grać.
  • Odpowiedz
@turbine nie rób mu tego :-)
To jest świetna gra, a jak będzie miał grać na konsoli mającej ponad dekadę w 15 klatkach to się zrazi i nigdy nie wróci.
A tak może kiedyś zagra na odpowiednim sprzęcie.
A warto.

To nigdy nie powinno wyjść na one i PS4. Ale pinionszki. Chociaż to tak do d--y działało na premierę, że przyjmowali zwroty jak leci a Sony to nawet wywaliło ze sklepu
  • Odpowiedz
@turbine: Cyberpunka przeszedłem na Xbox One i grało mi się rewelacyjnie, z 300h tam zrobiłem. Na tyle ją popatchowali, że większych błędów nie uświadczyłem. Nie wiem dlaczego, ale na nowej konsoli już mi się tak dobrze nie gra, podchodziłem już z 3 razy do gry i nawet z Widmem Wolności nie potrafię się już tak wkręcić w grę
  • Odpowiedz