Aktywne Wpisy

Santiego +213
Poskładałem w weekend zapytania, na Pradze za 40m trzeba już wyłożyć 800k, na dalekiej Białołęce za 45m 700k, po 6 latach bycia analem w korpo nie mam nawet zdolności aktualnie, nie mówiąc o dodatkowych 100k na wykończenie xD Zaczynam rozważać wylogowanie z wyścigu gdzieś do Kanady, albo w jakieś cieplejsze rejony, bo kij z marchewką już tak się wydłużył, że przestaję go widzieć od tej wady wzroku po klepaniu w komputer po
wpistestowy007 +781

źródło: 1000010792
Pobierz
Ale oni takie fajne kolorki porobili teraz i poza tym, fajki polskie nadal mają zajebiste opakowania... Tak tak, wiem, jestem idiotą...
Poza tym - Franz palił Camele...
#p-------y #rzucampalenie #zakesie #gownowpis #psy
źródło: temp_file8512090460203161508
Pobierz@ZionOfel: w rodzinie ktoś palił?
@ZionOfel: Rozumiem.
Opowiedz mi o tym, jeśli będziesz miał na to ochotę.
Każdy ma chwile słabości. Nie paliłeś 7 miesięcy i sam wiesz, że jesteś w stanie sie zahamować od tego. Pal ile chcesz... Najważniejsze moim nic nie znaczącym zdaniem jest
źródło: temp_file8553804227664021231
PobierzSam zobacz 😉
https://www.thejournal.ie/price-of-cigarettes-budget-2025-6501647-Oct2024/
@ZionOfel: Dasz sobie spokojnie rade - tak jak wcześniej.
@Mr_3nKi_ Dam dam z tymi klastrami dam.
@atteint: A tak potem pomyślałem o tym. Ale to nie koniec, polkityki mojego rządu — idzie nowe w kierunku, że jak ktoś będzie jarał szlugi na ulicy, czy gdzieś w miejscach publicznych, to oni przyprowadzą czołgi i karzą służbom strzelać z armat...czaisz? Kompletne oderwanie od rzeczywistości. Najpierw przez lata promowali jaranie, jako modę, a teaz zielony ład i zabić palaczy. Orwel 1984 pls