Aktywne Wpisy
Bully37 +472
#mecz Mecz komentuje Komentator, który zakończył Karierę komentatora po Finale MŚ w 2022 roku.
Opaskę Kapitana ma Piłkarz, który w czerwcu zawiesił swoją karierę reprezentanta po tym, jak odebrali mu opaskę kapitana.
Na boisko wszedł piłkarz, który zakończył Karierę reprezentacyjną w czerwcu.
Selekcjonerem jest nowy selekcjoner, który zastąpił poprzednika po tym, jak tamten powiedział, że nie poda się do dymisji, po czym podał się do dymisji.
Opaskę Kapitana ma Piłkarz, który w czerwcu zawiesił swoją karierę reprezentanta po tym, jak odebrali mu opaskę kapitana.
Na boisko wszedł piłkarz, który zakończył Karierę reprezentacyjną w czerwcu.
Selekcjonerem jest nowy selekcjoner, który zastąpił poprzednika po tym, jak tamten powiedział, że nie poda się do dymisji, po czym podał się do dymisji.

SilesianPill +23
Czuję, że za 5-7 lat będą piękne cyrki w szkołach na prowincji. Z jednej strony roczniki po 5 osób, a z drugiej rodzice protestujący przeciwko zamknięciu szkoły.
#demografia #nieruchomosci #pracbaza #polska #ekonomia
#demografia #nieruchomosci #pracbaza #polska #ekonomia

#nieruchomosci
źródło: temp_file6648896191015226400
Pobierzźródło: jogurt_mieszkania
PobierzCo jak co ale polacy potrafią sobie robić loda
źródło: IMG_0075
Pobierz@Szalom:
Kiedyś słuchałem opowieści od ludzi, którzy jeździli do Włoch i opowiadali o tych mieszkaniach po 100 m2 i ciężko mi było uwierzyć, bo sam mieszkałem na 44m2, z siostrą i rodzicami. Teraz mieszkam w mieszkaniu, gdzie całkiem blisko do 100m2 i wydaje mi się, że to takie minimum, gdzie dzieci mają swoje własne pokoje, jest salon,
@ext11 Bo to Laponia i tam się żyje z wynajmowania drogo turystom. ;)