Wpis z mikrobloga

Z okazji wjazdu naszych kwaśnych żelków do sklepów Sweet Factory robię rozdajo

Aby wziąć udział w rozdajo wystarczy plusa dać
Oraz wykopać to https://wykop.pl/link/7634703/zelki-gusto-z-mirko-w-29-sklepach-w-calej-polsce

#####[ info o #gusto ]#####################
Żelki Gusto to firma rodzinna z okolic Częstochowy. Od 1988 produkujemy żelki, a od kilku lat jesteśmy obecni na mirko i prowadzimy internetowy sklep z żelkami ( ͡° ͜ʖ ͡°) Z takich ciekawszych akcji to pomogliśmy Cronoxowi obserwować więcej Mirków no i wspólnie stworzyliśmy najkwaśniejsze kwaśne żelki ku chwale gruszek które już z nami nie donoszą ( ͡ ͜ʖ ͡) Zapisz się na nasz żelkoletter, aby otrzymywać P O T Ę Ż N E R A B A T Y XD #rozdajo
ecco - Z okazji wjazdu naszych kwaśnych żelków do sklepów Sweet Factory robię rozdajo...

źródło: rozdajo-kwasne-zelki

Pobierz
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Za darmo to i konfident słodki.

Najgorsze moje wspomnienia z Gusto to jak zamówiłem pierwszą i jedyną paczkę, i potem musiałem te kilka kilogramów zjeść. Bo niby dobre, ale w ilościach hurtowych to się przejadły jak mało co.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@Mesiash_ten_prawdziwy: czasami zastanawiam się po co ludziom zamówienie 10 kg, bo jeśli nie jest to na fakturę to zakładam, że do domu ktoś bierze :D W kwocie darmowej wysyłki w sumie wychodzi sporo mniej, więc nie trzeba tak naprawdę robić giga zamówienia
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 2
@nadbagietek: impreza to zrozumiałe albo sens filmowy w więcej osób. Koleżanka (normalne postury) zjadła z chopem 1,8 kg do filmu i nie zauważyła XD
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@mdc: na luzie chłopie, musiałbyś widzieć, jak wjeżdżam do fabryki. Teraz już się kontroluję, ale za gnojka, to jak wpadałem rano w niedzielę spakować paczki dla znajomych, to już potem do poniedziałku nic nie jadłem XD
  • Odpowiedz
  • 0
@ecco mam takie pytanie techniczne

Czasami jagódki mają takie jakby grudki a czasami ich nie mają. Wolę te z grudkami i nie wiem czy to zamierzony efekt?
  • Odpowiedz