Aktywne Wpisy

memforis +30
-4k$ w parę godzin. Nie chcę opowiedzieć nigdy wnukom, że przez Trumpa straciłem kiedyś większość swoich oszczędności na #ethereum. Niestety teraz tylko HODL do nie wiadomo kiedy... A jeszcze parę dni temu chciałem wyjść z kasą z Binance i wejść sobie w spokojną lokatę w banku... Czemu mnie to g---o zawsze pochłania. Wrócę z wpisem jak się potoczyły sprawy za jakieś 1-3 miesiące. Nie tykaj NIGDY krypto, bo Cię

źródło: image
Pobierz
Moseva +412
Co najmniej 1 plus i każdy kto to czyta będzie miał super dzień
Mieszkam za granicą i muszę coś kupić z Allegro, ale sprzedawca uparł się jak osioł, że nie oferuje innych metod wysyłki niż kurier. Czy uda mi np. przez DPD, Orlen, Inpost zrobić taki manewr, że dam losowy adres jakiegoś janusza z Kostrzyna nad Odrą potem zadzwonię na infolinię, że jest błędny i "odbiorę samodzielnie w lokalnym magazynie"?
#pytanie #niebieskiepaski #heheszki #inpost #dpd #orlen #allegro
bjhjh8
Kiedyś jak się nie mieściło do paczkomatu, punktu i kurierowi się nie chciało targać, bo duże, to się zgodzili, żebym z magazynu odebrać. Nie wiem na ile to normalna praktyka ;)
Zamawiasz paczkę np kurier dpd, dostajesz info z dpd na maila że paczka jest nadana z linkiem do jej przekierowania.
Klikasz w link i wskazujesz adres stacjonarnego punktu odbioru ;)
Zapytaj czy może wysłać do punktu. Ewentualnie Pocztexa można nadać na Poste Restante, czyli na adres placówki pocztowej (odbiór w punkcie to co innego).