Aktywne Wpisy

pyszniarz +58
Od jakiegoś czasu noszę przy pasku gaz pieprzowy — widocznie, bez chowania. I powiem Wam jedno: ludzie inaczej patrzą. Widać, że wzbudzam respekt, zwłaszcza u tych, co zwykle są zbyt pewni siebie albo zaczynają szukać zaczepki.
Dzięki temu czuję się pewnie, wiem, że w razie czego mam czym się obronić. Nie muszę się bać, że ktoś będzie próbował mnie zastraszyć czy narzucać mi swoje zdanie. To ja mam kontrolę nad sytuacją.
Wiem, że wielu
Dzięki temu czuję się pewnie, wiem, że w razie czego mam czym się obronić. Nie muszę się bać, że ktoś będzie próbował mnie zastraszyć czy narzucać mi swoje zdanie. To ja mam kontrolę nad sytuacją.
Wiem, że wielu

źródło: img
Pobierz
mirkax +1217
Od jakiegoś czasu noszę przy pasku ręczny przeciwpancerny pocisk kierowany FGM-148 Javelin — widocznie, bez chowania. I powiem Wam jedno: ludzie inaczej patrzą. Widać, że wzbudzam respekt, zwłaszcza u tych, co zwykle są zbyt pewni siebie albo zaczynają szukać zaczepki.
Dzięki temu czuję się pewnie, wiem, że w razie czego mam czym się obronić. Nie muszę się bać, że ktoś będzie próbował mnie zastraszyć czy narzucać mi swoje zdanie. To ja mam kontrolę
Dzięki temu czuję się pewnie, wiem, że w razie czego mam czym się obronić. Nie muszę się bać, że ktoś będzie próbował mnie zastraszyć czy narzucać mi swoje zdanie. To ja mam kontrolę

źródło: 214
Pobierz
Jesteśmy gdzieś za połową sezonu grzewczego, to chyba będzie rekordowo dobry rok pod względem zużycia. No ale pogoda jest jaka jest - nijaka, nie ma mrozów po -15 jak w zeszłym tylko jakieś -6 to i przekłada się na lepsze wyniki.
Sezonowy COP mam trochę zaniżony - bo robię se automatykę, że jak jest słońce i idzie produkcja z PV (świeży temat) to rozkręcam pompę z całej epy, co przekłada się na nieco większe zużycie prądu i zaniżanie parametru.
zapraszam do śledzenia tagu #pompiarz będę tam wrzucał swoje wynaturzenia xD związane z pompą, statystykami zużycia, produkcji PV, automatyką 'smarthome' z tym związaną itp.
źródło: xyz
Pobierz@KONONOWlCZ: mi tam lotto, powiem nawet że byłbym w stanie zmusić pompę do zjechania do 200w jak lodówka. Ale szkoda mi kompresora, roboty i czynnika