Wpis z mikrobloga

#kikiswiat Współczuję ludziom, którzy piszą tak okropne i zawistne rzeczy Kamilowi. Reasumując, nic złego na filmach nie robi, potrafi docenić małe i proste rzeczy, a większość uważa to za coś dziwnego. Komentarze o żonie Kamila są żenujące, wydaje mi się że większość hejtująca Kamila za to że jest sobą ,nie ma co w życiu robić i są to osoby tzw. marginesem społecznym, osoby które się bardzo zagubiły i muszą wyżyć się na innych. Spróbujcie się zresocjalizować, wrócić do normalnego życia w społeczeństwie, i odnaleźć jakiekolwiek normy moralne w waszych rozumach. Też zalecam udać się do seksuologa, czytając komentarze na temat Kasi myślę że ,wiele osób stąd nie panuje nad swoimi bardzo chorymi i obrzydliwymi zapędami. Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Orwell84: Jeśli chodzi o podstawówkę, to z tego co mi pamięć mówi przed wykrzyknikiem nie dajemy spacji. ;) Więc, proszę się cofnąć i poprawić swoją ortografię. Pozdrawiam.
  • Odpowiedz
@sonik001: Panie, pamiętaj że to jest portal z śmiesznymi obrazkami. Większość wpisów ma charakter humorystyczny, nie bierz wszystkiego na serio.
Wiadomo że po niektórych wpisach ma sie ciarki z zażenowania ale co mi do tego. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@sonik001 dokładnie,banda wykolejeńców życiowych bez perspektyw ale spokojnie karma wraca ;)
W sądzie już im nie będzie do śmiechu ! Pamiętajcie nie jesteście w internecie anonimowi !!!
Daleko szukać nie trzeba,świeża sprawa Jurka Owsiaka i gróźb w różnych mediach społecznościowych,też myśleli że są anonimowi i nikt ich nie namierzy,śmiali sie z tego a co ich spotkało? Siedzą w więzieniu i bardzo dobrze !!!!!
Także radzę uważać bo spotka was to samo
  • Odpowiedz
@sonik001: jak już edytujesz post to popraw te przecinki (znaki interpunkcyjne) o które czepiasz się innych. Przed przecinkiem też nie dajemy spacji, tylko po. Więc proszę się cofnąć i poprawić swoją interpunkcję. XD
  • Odpowiedz