Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Koziom: i kotula, i obatek to dzbany, przy czym obajtek to pospolity złodziejaszek i cham, a kotula to nawiedzony przygłup ideologiczny.
  • Odpowiedz
@Koziom: a mnie najbardziej rozwala jak jednego dnia jest święte oburzenie o fejka Morawieckiego, bo przecież nie ma dowodu, że pokazywał Wikipedię, a parę dni później święte oburzenie, że Kotula kłamała, że jest magistrem, ale sami nie potrafią dać na to dowodu.

Ale co ja chcę, jak przed chwilą jednemu wyjaśniłam pojęcie absolutorium to zostałam nazwana parchem Giertycha xD
  • Odpowiedz
@Koziom: bo prokuratura nie wszczyna postepowania przeciwko niemu i obajtkowi o skladanie falszywych zeznan bo oboje klamali, ze sie nie znaja xD Bodnar do w-------a. Obajtek bedzie miał sprawę o coś z czego może się wybronić (zatrudnienie firmy detektywistycznej) a za coś zero-jedynkowego (nie kłamałeś? To masz tu Daniel nagrania) nie xd
  • Odpowiedz
dobra chłop ma za uszami ale też nie ma co wybielać Kotuli z tego powodu xd

@Olek3366: O to to. Z resztą Kotula powinna wylecieć z tego rządu już dawno temu z wielu innych powodów. A najlepiej, to nigdy nie powinna się w nim znaleźć.
  • Odpowiedz
  • 0
@szmichal: Serio nie wczęli przeciwko niemu śledztwa w tej sprawie? A w sprawie zębów Obajtka już tak? Jak masz źródła to podaj, a jak coś to ja poszukam później
  • Odpowiedz