Wpis z mikrobloga

Co to za dzisiaj przekaz dnia przyszedł z tą Kotulą? Chodzi o tą wczorajszą kompromitację Mentzena przy pytaniu "dlaczego warto na pana głosować"? Przecież Kotula nikogo nie interesuje i w ogóle niewiele może, who cares xd A pół mirko zawalone tym od konfederackich kont

#4konserwy #konfederacja #neuropa #polityka
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wstanczyk jeśli tego nie widzisz, to widocznie jesteś po tej drugiej stronie, bo jak konfiarz coś powie, to neuropki i inne peowce walą sobie do tego do znudzenia. Więc to działa doookladnie tak samo
  • Odpowiedz
  • 4
@NijuGMD: Oczywiście, wszyscy wpadliście od rana na ten sam pomysł i pobiegliście go realizować! Może też po prostu jak małpy powtarzacie po sobie, co za różnica. Anyways twoja opinia jest nieistotna, zboczeńcu xd

jeśli tego nie widzisz,

@NitrousOxide: Ale czego? Rozumiem z twojej wypowiedzi, że uważaliście, że druga strona coś tam robi i chcieliście się odegrać, tak? No fajnie, tylko czemu Kotulą, której nikt nie będzie bronił, bo
  • Odpowiedz
@wstanczyk: dla nich brak czepiania się to jednak jak obrona xD

To jak z nie bać Tuska u Nawrockiego - wytknąć pisowcom hipokryzję to robią projekcję, że nagle neuropie wulgaryzmy przeszkadzają.

A co do Kotuli - szukam i szukam i nie mogę znaleźć żadnej wypowiedzi, gdzie nazywa siebie magistrem. Ktoś coś?
  • Odpowiedz
@wstanczyk: @FPmaster tak dokładniej to ona ukończyła studia magisterskie na UAM (pozdawala egzaminy), ale nie obroniła pracy magisterskiej -> nie ma tytułu magistra.

Dlatego pytam o przykład gdzie ona twierdzi, że ma tytuł magistra, a nie że ukończyła czy studiowała drugi stopień, bo to dwie, mimo wszystko, różne rzeczy.
  • Odpowiedz
@wstanczyk: Nie chciało mi się przeszukiwać innych wypowiedzi. Ale ona sama stwierdziła, że filologie angielską ukończyła na Collegium Balticum w Szczecinie. W powyższym screenie wskazuje ze zrobiła to na UAM - pierwsze kłamstwo. Druga kwestia do której się sama przyznała to ta, że nie ukończyła niczego na UAM, więc nie mogła"ukończyć" zgodnie z screenem powyżej, bo nie przedłożyła żadnej pracy. Ergo po prostu jest oszustką bo przez lata w sejmie
FPmaster - @wstanczyk: Nie chciało mi się przeszukiwać innych wypowiedzi. Ale ona sam...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
W powyższym screenie wskazuje ze zrobiła to na UAM - pierwsze kłamstwo.

@FPmaster: No może kłamstwo, a może ktoś się walnął w notatce. Daj jakąś jej wypowiedź.

Druga kwestia do której się sama przyznała to ta, że nie ukończyła niczego na UAM, więc nie mogła"ukończyć" zgodnie z screenem powyżej

Wut xd W tej notatce jest napisane, że ukończyła studia. Ukończyła w Szczecinie? No ukończyła, razem z pracą. Ty słyszałeś w
  • Odpowiedz
  • 0
@Klepajro: A co, poważnie uważasz, że to ona jest decyzyjna w tym rządzie? A KO to ja mam głęboko w dupie jeszcze bardziej, niż twoje sapanie, czy Kotulę, która nota bene z KO nie jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@wstanczyk haha to nieźle walnął się w notatce. Rozumiem że na stronie sejmowej która sama uzupełnia też się pomyliła z UAM? A ty słyszałeś że jak ktoś twierdzi że ukończył filologię na UAM, kończąc ją gdzie indziej to jest zwykłym oszustem?
  • Odpowiedz