Wpis z mikrobloga

#przegryw matka wymyśla żebym poszedł do jakiejś szkoły i jeszcze zawodu się nauczył co jej powiedzieć by się odczepiła to że przez 7 lat nie rozmawiam z nikim innym niż z nią i głównie w swoim pokoju na nią nie działa porażki za porażką z innych prac też nie działają na nią.
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@La-Paz ja nie wierzę że tam się aby siedzi i nic nie robi pewnie trzeba być sprawnym trochę i umiec obsługiwać się bronią
  • Odpowiedz
@Mandon:

ja nie wierzę że tam się aby siedzi i nic nie robi pewnie trzeba być sprawnym trochę i umiec obsługiwać się bronią

widać że naprawdę jesteś piwniczak, ochroniarz to takie politycznie poprawne określenie ciecia, chłopa co ma siedzieć w kanciapie i nie umrzeć. B--ń będziesz miał jak se kij w krzakach obok znajdziesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Mandon: w jednym januszeksie mieliśmy ochroniarza jakiś koleś po 60tce który pewnej nocy odprawił w kantorku mszę.
Wydaje mi się że takie stanowisko wiele wybacza, nawet granie w gierki i jedzenie chrupek w czasie pracy

W sumie też raz był jakieś gruby anon w okolicach 30stki z laptopem do gier
  • Odpowiedz
  • 6
@mando czyli jesteś pasożytem żerującym na matce. na takich jak Ty to nawet śliny szkoda. zasuwaj do roboty i daj żyć biednej kobiecie.
  • Odpowiedz
@Mandon:

ja nie wierzę że tam się aby siedzi i nic nie robi pewnie trzeba być sprawnym trochę i umiec obsługiwać się bronią

nie trzeba - w sensie są konwojenci co muszą mieć pozwolenia na b--ń albo być sprawni - ale w większości ochrona polega na tym, że siedzisz np. w budzie przy parkingu i nic nie robisz. Gdyby coś się miało dziać, to masz się zabarykadować i dzwonić na
  • Odpowiedz
@Mandon: przysięgam publicznie że jak mój syn wyrośnie na takiego kalekę, to sprzedaje mieszkanie tylko po to żeby wylądował na ulicy i nie przynosił już wstydu rodzicom ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz