Wpis z mikrobloga

• 166
@mentari: ale przecież to była najlepsza antyreklama przeciwników WOŚP jaka Jurij mógł sobie wymarzyc. Pokazano, że jego przeciwnicy to hejterzy i pieniacze, którzy nie mają żadnych konkretów. Owsiak powinien kwiaty Stanowskiemu za te rozmowę wysłać xd

Pozatym wyciąganie tweetow, które były 5 lat temu xd rozmowy z walusiem i tym typem obnażyły swiat prawicowców
  • Odpowiedz
@Mihu_: co nie zmienia faktu że stanoski jest w najlepszym wypadku kłamcą a w najgorszym chciwym hipokrytą. Bo zakładam że złamał zasadę którą sam ustalił dlatego że wtedy się będą mu pieniądze zgadzały
  • Odpowiedz
@mentari: no i? Napisał 6 lat temu, że typ jest obrzydliwa osoba i wczoraj pokazał to całej Polsce (oprócz szurow, których nic nie przekonana). Żyjemy w wolnym kraju i każdy ma prawo przeprowadzić rozmowę z kim chce, prawda? Ja jestem zwolennikiem żeby zapraszać jak najwięcej takich odklejencow do rozmów, żeby mogli się publicznie skompromitować
  • Odpowiedz
@mentari: napisałem że szurow nic nie przekonana, a Ty jako argument wyciągasz komentarze szurow xd to samo było z Walusiem, w komentarzach się spuszczali nad tym jaki to bohater, a ktoś publicznie to powiedział? Bynajmniej ja nie słyszałem. Każdy widzial, że typ jest odklejonym rasistą. To samo z tym gościem. Szury u siebie maja pożywkę, ale nikt normaln nie zmienił zdania na niekorzyść WOŚP.
  • Odpowiedz
@mentari: bo internet to jest ich banka? W internecie konfederacja ma 70-80% poparcia i powinna od 15 lat lat rządzić samodzielnie, a jak jest naprawdę? Zobacz co się dzieje na tiktoku czy yt w komentarzach. Ilu takich ludzi znasz? A tam 95% takich xd wynika to też z tego że większość normalnych ludzi, nie ma potrzeby napisać komentarza pod filmem, a wielce oświeceni robią to wszędzie
  • Odpowiedz
Napisał 6 lat temu, że typ jest obrzydliwa osoba i wczoraj pokazał to całej Polsce

@Mihu_: Nieprawda. Napisał że jest wszą i takich nie zapraszają, a mimo to go zaprosił, więc albo Matka Kurka przestał być wszą (nie przestał) albo zaczęli je zapraszać.
  • Odpowiedz
@mentari: @Mihu_ Akurat nie zdziwiłbym się jakby 95% tych komentarzy pochodziła z farm trolli. Te wszystkie nicki komentujących spod jednej sztancy typu "imienazwisko123" czy "imie1234". Widać, że jest to masowe, bo z-------ą nimi praktycznie co minutę i są bardzo jednostronne. Do tego często taki sztuczny styl pisana - przesadne lizanie d--y jak się z kimś zgadzają lub przesadna agresja jeśli nie.
  • Odpowiedz
@Mihu_:

Ja jestem zwolennikiem żeby zapraszać jak najwięcej takich odklejencow do rozmów, żeby mogli się publicznie skompromitować

Tylko do tego potrzebny jest prowadzący/rozmówca/dziennikarz który zadawałby trudne pytania, weryfikował to co jest mówione, konfrontował z faktami itd. a nie tylko kiwał głową przez większość czasu jak Jaruzelska
  • Odpowiedz
@Mihu_: Tylko jak popatrzysz na komentarze na wykopie po tej rozmowie, to się okazuje, że jakieś 30-40% widzów KZ to uważa, że Kurka ma racje i Stano z Mazurkiem to tylko bez sensu manipulują i zmieniają temat, bo przecież WOŚP zły.
  • Odpowiedz
@Pracuje_zdalnie_chyba: uwielbiam narracje takich głąbów jak Ty, którzy brak ataku na Stanowskiego odbierają jako bycie Mariuszem z Brajton xD niczym nie różnisz się od szurow popierających dalej matke kurka, tylko Twoim Owsiakiem jest Stanowski xd ja cały czas tutaj pisze, że takich gości powinno się zapraszać bo się kompromitują, a ludzie z obsesja na punkcie Stanowskiego twierdzą że to jego obrona xd też macie mózgi przezarte z tej nienawiśc. Btw
  • Odpowiedz
@Mihu_: krzysio nie jest moim wrogiem tylko jest debilem, który się kompromituje a jako osoba, która śmieje się ze wszystkich śmieję się również z niego. Sama zmiana narracji była dziwna a obrócenie akcji jaka z tego powstała w żart bo przecież hehe ale ten stanoski to ma mózg nie mógł zaprosić jakiegoś debila żeby gadał te swoje kocopoły (akurat przed finałem WOŚP XD) tylko to musiała być jego zaplanowana akcja
  • Odpowiedz
Ja jestem zwolennikiem żeby zapraszać jak najwięcej takich odklejencow do rozmów, żeby mogli się publicznie skompromitować

@Mihu_: Generalnie zgadzam się z całą wypowiedzią, tylko tutaj zawsze mam taką walkę wewnętrzną. Pokazywanie ludziom odklejeńca by mógł się publicznie skompromitować vs reklamowanie debila, by mógł rozkręcać i żyć ze swojego debilizmu.
  • Odpowiedz