Podpowiedzcie proszę na jakim AI generuje się takie sensownie wyglądające obrazy które krążą teraz po FB co stare baby składają botom życzenia a firmy generują dość realnie wyglądające scenki itd. Widzę że to fajnie wygląda i dostrzegam fajny potencjał do swoich działań marketingowych, a moja wiedza zatrzymała się na rysowaniu jakiś chorych abstrakcji przez AI a tutaj to kultura. #ai #sztucznainteligencja #facebook
@Zoyav serio nie widziałeś? Pewnie przez to że chwilę się nad tym zatrzymywałem, to mam na wall’u masę z fejk kont z setkami komentarzy. Bardzo dobrze wygenerowane twarze i kadry i opisy typu „nikt nie chce podać mi ręki bo jestem ze wsi” albo „jestem kierowca ciężarówki i spędzam je sam” itd itd itd i w komentarzach kołowrotek xd
@vivanat: z platnych polecam https://home.mimicpc.com tam masz przygotowane gotowe szablony wszystkich skryptów od ai obecnych na rynku, darmowych nie testowalem,
Widzę że to fajnie wygląda i dostrzegam fajny potencjał do swoich działań marketingowych, a moja wiedza zatrzymała się na rysowaniu jakiś chorych abstrakcji przez AI a tutaj to kultura.
#ai #sztucznainteligencja #facebook
źródło: image
Pobierz@vivanat: nie używam fb od lat