@erebeuzet: w sondażach dostaje trochę ponad 10% już się hardy zrobił xd Wielki Pan polityk xd Jakby Trzaskowski mu tak odpowiedział to od razu by się spłakał w mediach.
@JackDaniels: niezły cwaniaczek. Jedyną osobą na poziomie w sondażach jest Hołownia i jakby mu zaproponował debatę jestem przekonany, że by tez odmówił :D
@erebeuzet Sam jesteś kiep. Nie będzie #konfederacja podwyższała wyniku jakiemuś marksiście. Poczekaj a gdzie się chowa #holownia do debaty? Ciekawe czy kolejny z #neuropa usunie mój wpis
@erebeuzet: @fornson23 @Ivan_Sekal Fik fik fikołki na mirko. :))) Akurat najpierw bezpośredni konkurent Mentzena czyli Hołownia odmówił debaty jeden na jeden której chciał Mentzen: "Jeżeli będą debaty, w których będą brali udział wszyscy kandydaci, albo zdecydowana większość, czyli będzie po prostu leżała przed ludźmi kartka wyborcza, to wtedy jest sens brać udział w takich debatach, się w nich spierać, bo wtedy ludzie mogą dokonać wyboru, takiego, jakiego będą
@Cogito-sum: "fikołki" xd Hołownia odmówił bo doskonale sobie zdawał sobie sprawę, że w listopadzie nie było kampanii wyborczej więc obawiał się złamania prawa wyborczego, z czego Menzten pewnie doskonale zdawał sprawę, ale właśnie mu o to chodziło, by przekonać takich łosi jak ty, jaki to on jest gotowy debatować.
@willyfog: Na średnich sondażowych jeszcze Brauna nawet nie ma, a Mentzen to ostatnio co raz głębiej w odbytnicy Jarosława. Ja się nie zdziwię, jak i Zandberg i Braun go jeszcze wyprzedzą w wyborach xd
Mina aspergerczyka jak mu to samo odpowie Trzaskowski albo Nawrocki.
źródło: 1000037784
PobierzA co do sondaży, to niech poczeka na pierwsze, które uwzględniają start Brauna
Akurat najpierw bezpośredni konkurent Mentzena czyli Hołownia odmówił debaty jeden na jeden której chciał Mentzen:
"Jeżeli będą debaty, w których będą brali udział wszyscy kandydaci, albo zdecydowana większość, czyli będzie po prostu leżała przed ludźmi kartka wyborcza, to wtedy jest sens brać udział w takich debatach, się w nich spierać, bo wtedy ludzie mogą dokonać wyboru, takiego, jakiego będą
o, spłakał się konfiarzyk
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz