Wpis z mikrobloga

Wytlumaczcie mi proszę co kieruje mężczyznami, ze kupują te obcisle jeansy (kiedys popularnie zwane jajogniotami)?
Widziałem przed chwilą typa kolo 40 lat, któremu ten wynalazek upośledzał chód. Chłop doslownie mial ograniczone możliwości ruchu nogami.
W jakim to celu? Po co sie tak meczyc?

Te idiotyczne pozycje w reklamach tych spodni pominę milczeniem.
#modameska #bekazpodludzi #logikaniebieskichpaskow
erebeuzet - Wytlumaczcie mi proszę co kieruje mężczyznami, ze kupują te obcisle jeans...

źródło: temp_file4518536042614333587

Pobierz
  • 59
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@erebeuzet: Ło panie, to już moda zatoczyła takie koło, że znowu ludzie zaczęli mieć ból tyłka o za wąskie spodnie? Z dekadę tego nie widziałem. Anyways to dzisiaj już niemodne, więc będziesz miał spokój na jakąś dekadę, zanim wróci.
  • Odpowiedz
@erebeuzet: Jeszcze chłop na tym zdjęciu przyjął pozę, jakby chciał się zesrać po ludzku w nachy, ale ucisk upośledza mu pracę zwieracza.
  • Odpowiedz
Widziałem przed chwilą typa kolo 40 lat, któremu ten wynalazek upośledzał chód.

@erebeuzet: najlepsze jest to ze wlasnie ci ludzie 10 lat temu spamowali o p-----h w rurkach i jajogniotach na fejsbukach i wykopach xDD
  • Odpowiedz
@erebeuzet: tendencja do overslimowania ubrań wynika z jakiejś pokręconej logiki według której ubieranie się w ten sposób jest fajne, nowoczesne, takie wiesz mordzia, kul

Ale o czym my w ogóle mówimy skoro dzisiaj 40 latek ubiera się tak samo jak 10 latek? XD
  • Odpowiedz