Aktywne Wpisy

mirko_anonim +14
✨️ Życie po studiach na politechnice - ciężka prawda Ⓘ
5 lat totalnie ciężkich studiów na politechnice, nieprzespane noce (do dzisiaj mam koszmary z niektórych egzaminów). Po tym wszystkim orientujesz sie, że rynek pracy w dziedzinie budowy maszyn praktycznie nie istnieje z ciebie max co może zostać - jeśli nie jesteś wybitnym - to klepacz projektów jakichś wózków magazynowych za 6k/msc. Zaciskasz zęby, wykopki miały racje, robisz kursy IT, dostajesz w końcu pierwsze
5 lat totalnie ciężkich studiów na politechnice, nieprzespane noce (do dzisiaj mam koszmary z niektórych egzaminów). Po tym wszystkim orientujesz sie, że rynek pracy w dziedzinie budowy maszyn praktycznie nie istnieje z ciebie max co może zostać - jeśli nie jesteś wybitnym - to klepacz projektów jakichś wózków magazynowych za 6k/msc. Zaciskasz zęby, wykopki miały racje, robisz kursy IT, dostajesz w końcu pierwsze
źródło: gf-Be7d-pJjx-Kmgw_ksiazulo-994x828
Pobierz
Wyjaśni mi ktoś jak nieogarowi.
1.
Ludzie biorą jakieś nowe gls w leasing, a potem na grupach na fb próbują to opchnąć z odstępnym prawie równowartości auta nowego.
2. Ktoś napisał komentarz że to się robi w celu
1.
Ludzie biorą jakieś nowe gls w leasing, a potem na grupach na fb próbują to opchnąć z odstępnym prawie równowartości auta nowego.
2. Ktoś napisał komentarz że to się robi w celu

Myn ☕🤮☕
@zasadzka01: Zdarza się, że przez jakiś czas można być w relacji z dużo atrakcyjniejszą osobą ale to zwykle dosyć szybko sie rozpada i jak zwróciłeś uwage - raczej się nie powtarza ( ͡° ͜ʖ ͡°
@m-mmmm_marysia: brzydkie kobiety maja takie same wymagania, fochy i humorki co kobiety atrakcyjne, zatem jesli juz musimy sie zmierzyc z kobiecym bagazem to wypadaloby jednak cos z tego zwiazku miec
@KlapekZeusa: w sumie naszła mnie myśl, może są jakieś badania jak wypada np. przeciętny facet 185cm z testosteronem 800+ vs facet z dobrą mordą i wzrostem 190cm, ale testosteronem poniżej 500. Myślę, że dałoby się zrobić sensownie takie badania i je opisać. W miarę możliwości znaleźć ludzi o podobnych parametrach (w zależności
@KlapekZeusa: te 185cm to był tylko przykład. Nie wiem jak wygląda ktoś przeciętny, więc opisałem kogoś kto nie będzie jakoś znacząco odbiegał wzrostem od tego "przystojniaka"... no, ale może są badania porobione dla niższych
oczywiście są moim zdaniem dosyć nieszczęsliwi ludzie, którzy szukają w tej kwestii obiektywizmu, no i nie będą zadowoleni, jeśli nie będą spotykali się z "obiektywną"
Pamiętam jak
A jak gruba daje znaki to znaczy, że spokojnie masz szanse u szczupłej.