Wpis z mikrobloga

O atrakcyjności faceta nie świadczy ile miał kobiet, tylko jaka była najatrakcyjniesza partnerka jaką miał. Ja sam miałem trochę partnerek w życiu, ale nigdy nie spałem z prawdziwie piękną kobietą. Jak mnie matchowało na tinderze, to albo ze średnimi albo lekko poniżej. To nie jest tak, że jak jesteś normikiem 5/10 to raz na jakiś czas wpadnie lajk od modelki i na 1000 par na tinderze, to będzie kilka 10/10, kilka 9/10 itd. Twoja atrakcyjność wyznaczy pułap nie do przeskoczenia, będziesz miał 1000 par, ale wszystkie one to będą maks 4-6/10. Niby oczywiste, ale ciężko się z tym pogodzić. Kiedyś kołpowałem, że jestem atrakcyjny, bo mi przeciętne laski mówiły, że jestem piękny i miałem onsy z laskami 3-4/10. Tymczasem nigdy nawet nie byłem na randce z prawdziwie piękną kobietą. Godzę się z tym, że to się nie zmieni i mam odwagę to przyznać w przeciwieństwie do wielu facetów, którzy sobie wmawiają, że ich zaniedbane partnerki 4/10 są najpiękniejsze na świecie. Nie jestem przystojny i moje kobiety nie były piękne, mimo że wszystkie były cudowne. #redpill #blackpill #tinder #randki
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@janburner hmm, ja mam teraz dziewczynę, która wg mnie jest 9/10, ale coś się kłócimy ostatnio więc nie wiem czy to przetrwa. W każdym razie nikt nie będzie wiedział, jaka miała dziewczynę a jestem przekonany że drugiej takiej już bym nie znalazł. A na tinderze to w ogóle powyżej 6/10 nikt by się nie odezwał. Tinder jest bez sensu, jak się wygląda ok to duuuuzo łatwiej spodobać się dziewczynie gdzieś na
  • Odpowiedz
@janburner a dodam jeszcze, że ja podobno jestem przystojny, mnóstwo ludzi mi to mówiło przez życie, ale jak kiedyś miałem tindera to masakra, zainteresowanie wśród ładnych dziewczyn niemalże zerowe. Nigdy się z nikim nie spotkałem poznanym online. A na żywo wystarczy wejść do jakiegoś pubu gdzieś jest mały parkiet dużo dziewczyn się kręci i co chwilę się jakaś patrzy i uśmiecha.
  • Odpowiedz
hmm, ja mam teraz dziewczynę, która wg mnie jest 9/10, ale coś się kłócimy ostatnio więc nie wiem czy to przetrwa.

... a jestem przekonany że drugiej takiej już bym nie znalazł.

@zasadzka01: Zdarza się, że przez jakiś czas można być w relacji z dużo atrakcyjniejszą osobą ale to zwykle dosyć szybko sie rozpada i jak zwróciłeś uwage - raczej się nie powtarza ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
Czy ta modelka będzie dobra matka? Czy pomoże ci w trudnych chwilach? Czy bedziesz mógł z nią spędzić wymarzone wakacje albo najnudniejsza niedziele?

@m-mmmm_marysia: brzydkie kobiety maja takie same wymagania, fochy i humorki co kobiety atrakcyjne, zatem jesli juz musimy sie zmierzyc z kobiecym bagazem to wypadaloby jednak cos z tego zwiazku miec
  • Odpowiedz
@Cykmyk: O nie pua/redpill alert. Wzrost i morda a pozniej jakies trzymanie ramy i inne statusy

@KlapekZeusa: w sumie naszła mnie myśl, może są jakieś badania jak wypada np. przeciętny facet 185cm z testosteronem 800+ vs facet z dobrą mordą i wzrostem 190cm, ale testosteronem poniżej 500. Myślę, że dałoby się zrobić sensownie takie badania i je opisać. W miarę możliwości znaleźć ludzi o podobnych parametrach (w zależności
  • Odpowiedz
O atrakcyjności faceta nie świadczy ile miał kobiet, tylko jaka była najatrakcyjniesza partnerka jaką miał. Ja sam miałem trochę partnerek w życiu, ale nigdy nie spałem z prawdziwie piękną kobietą. Jak mnie matchowało na tinderze, to albo ze średnimi albo lekko poniżej. To nie jest tak, że jak jesteś normikiem 5/10 to raz na jakiś czas wpadnie lajk od modelki i na 1000 par na tinderze, to będzie kilka 10/10, kilka 9/10
  • Odpowiedz
@TiREX: nawet nie bede szukac bo jestem menletem sporo ponizej 180

@KlapekZeusa: te 185cm to był tylko przykład. Nie wiem jak wygląda ktoś przeciętny, więc opisałem kogoś kto nie będzie jakoś znacząco odbiegał wzrostem od tego "przystojniaka"... no, ale może są badania porobione dla niższych
  • Odpowiedz
@janburner: jak czytam takie wysrywy to mi się przypomina, ze jednak jest wiele ciekawszych rzeczy do robienia w życiu niż siedzieć z takimi mędrcami na wykopie, co ludzi oceniają jakaś p------ą skalą
  • Odpowiedz
@PxSQ: koniec końców wszyscy to jednak robimy, ja tego nie robię na co dzień, po prostu to ułatwia dyskusję w tego typu wątkach...zresztą ta skala może być subiektywna - ktoś dla mnie wizualnie może być 7-8 (i w łóżku!) i odnoszę to wtedy do siebie;

oczywiście są moim zdaniem dosyć nieszczęsliwi ludzie, którzy szukają w tej kwestii obiektywizmu, no i nie będą zadowoleni, jeśli nie będą spotykali się z "obiektywną"
  • Odpowiedz
@janburner: Wygląd to jest dobry na początek, potem liczy się to, jak partnerka się przy nas czuję, jakie emocje wywołujemy. Tym bardziej przy starszych kobietach które już miały przygody z przystojnymi ale prostymi i niewiernymi. Omijajcie chłopy młode kobiety!
  • Odpowiedz
@janburner: byłem z kobietą, która w czasie naszego związku i nadal jest jedną z piękniejszych jakie widziałem. Komukolwiek nie pokazywałem jej zdjęć, to zawsze był zachwyt nad jej urodą. Do tej pory nie wiem co we mnie widziała. Byliśmy młodzi, hormony doprawiły nam różowe okulary, ale nadal - ona była o wiele ładniejsza. Ja byłem tą stroną relacji, gdzie miałem wykonywać czynności, a nie być reprezentatywny i miły.
Pamiętam jak
  • Odpowiedz