Wpis z mikrobloga

Trochę zalało internety salutujacym #elon #elonmusk #musk #trump #usa
Nie ogladalam na zywo wiec wiekszosci doczytalam z postow. Ale nigdzie nikt absolutnie nie zająknął się o tym co musk zrobił po tym gescie? Nie pasowało mi też, to jak złapał się za serce otwarta dłonią.
No to tu link, sam koniec nagrania. Padają słowa że jego serce jest z ludźmi
https://youtu.be/zMtdDm02Ce0?si=uPkXigSS1x1qlsvX

..No ale ze wygląda jakby się nawciagal czegoś to już inna sprawa
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 10
@betonowa_klata: przecież jakby tam Trump krzyknął "nukujemy Chiny" to by klaskali jak owieczki. Sorry ale takie czczenie kogokolwiek jest niebezpieczne i wiele razy źle się kończyło w historii ludzkości.
  • Odpowiedz
@FrostlyMostly: No nie wiem, wydaje mi sie ze nie tylko Musk jest specjalny tutaj. Moim zdaniem wyjasnienie jest proste, musk jest autystyczny + nie pomyslal ze bedzie wygladalo to jak salut rzymski, to co pokazuje to nie wiem wyglada na jakies wysylanie "serca" i do przodu i do tylu sali. Cale takie dorabianie teorii o poteznym naziscie to jakies p---------e zeby dorobic sobie afere z d--y i moze jeszcze udzial
  • Odpowiedz
jest autystyczny + nie pomyslal

@Satan696: Ty kpisz chyba... Musk podlizał się skrajnej prawicy bo mu spadło po dramie z wizami. Doskonale wiedział co robi.
Ale lizanie d--y mliarderowi wspierającemu skrajną prawicę to nowa moda wśród wykopków.
Doskonale wszyscy widzieliście co zrobił, a udajecie że widzieliście co innego.
  • Odpowiedz
@Satan696 @FrostlyMostly

na rddt modzi, za zgoda swojej spolecznosci, zaczynaja masowo blokowac linki z odnosnikami do platformy muska, a ten gest to tam (rddt) zostal wyjasniony nastepnego dnia, moze nawet niedlugo po tym jak to sie wydarzylo. Ktos wytlumaczyl na czym polegal ruch reki hitlera, cos, ze symbolicznie lapal sie za serce i potem juz normalny ruch reki byl, nawet filmik wrzucili jakis archiwalny.

• Odpowiedz
Fuktycznie, romans z skrajna prawica, szkoda ze z bombaju. JD Vance kolejny kolega skrajnej prawicy z zona Indii. ( ͡° ͜ʖ ͡°) To jest to czym by zainteresowal skrajna prawice, wincyj hindusow.

@Satan696: Tak - Musk chce więcej Hindusów zamiast białych - bo mu się to opłaca.
Tak - Musk wspiera prawice i skrajną prawicę - bo mu się to opłaca.
Nie widzę tu sprzeczności którą
  • Odpowiedz