Aktywne Wpisy

windows95 +285
mirki pomóżcie, czy takom kamera uda mi sie zrobic sobie kolonoskopie? jestem juz zdesperowany. Chcialem na nfz ale dostalem termin za 18 lat

źródło: 1000028711
Pobierz
Pokojowa +421
Miałem 8 lat kiedy to pierwszy raz zobaczyłem. I tymi poradami do dziś się kieruje..

Mam 21 lat 172cm cos miedzy 73 a 75kg. Aktywnosc fizyczna w ostatnim czasie lezy calkowicie, zdarzy sie moze 2 razy w tygodniu ze przespaceruje sam z siebie 3km x 2 nie liczac uczelni, czy przejsciu sie do zabki 50 metrow. Duzo osob mowi, ze wystarczy deficyt kaloryczny. Zainstalowalem wczoraj apke fitatu, wychodzi mi tam jakos 2000kcal z niska aktywnoscia fizyczna, zeby chudnac mniej wiecej 0,5kg na tydzien. Niestety dzisiaj to przekroczylem i zdalem sobie sprawe, ze naprawde wczesniej sie objadalem, wiec nic dziwnego ze sie tak zapuscilem - jakies chrupki, orzeszki do meczu + energetyk chociaz on nie jest tak kaloryczny.
Mieszkam w akademiku i wlasciwie wszystko mam pod reka (lodowka tuz obok) nie ma u mnie regulanych posilkow sniadanie-obiad-kolacja, czuje sie zle jem, chce se cos obejrzec siegam po przekaski (kabanosy, slonecznik)
Chcialbym wrócić do piłki nożnej na stale. Mam juz zaliczony WF na studiach, ale nadal moge na niego chodzic. W akademiku na zerowym parterze mamy silownie co prawda jest troche biedna, ale jest bieznia wiec wliczylbym wlasnie bieznie do tego wszystkiego.
Zastanawia mnie kilka rzeczy czy rzeczywiscie sugerować sie fitatu tzn. ustawie sobie jaka waga mnie interesuje wlicze w to aktywnosc i dazyc po prostu do celu? Co sami jecie tak na codzien, zebyc byc sytym i nie obciazac jakos mocno studenckiego budzetu, czego unikacie w diecie. Ile minut na biezni byloby efektowne? Pilke nozna mam 2 razy w tygodniu bede staral sie chodzic. Jak bedzie cieplej to na pewno bede chodzil z kolegami na orlik. Czy najpierw spalac tluszcz czy moge od razu spalac i budowac miesnie? W swoim zyciu mialem tylko raz rok temu przygode z silownia, ktora skonczyla sie po 4 dniach, moglbym do tego dorzucic jakis trening silowy przykladowo hantle sam nie wiem, jestem zielony w temacie.
#silownia #pytanie #dieta #mirkokoksy #fitatu
Basen jest dobry,naucz się pływać i plywajj. Nie obciąża kręgosłupa, poprawia postawę, działa na wszystkie mięśnie.
@wengluch99: Bez urazy, ale jeżeli nie wykonujesz dosłownie żadnej aktywności i pracujesz przy komputerze, to nie jest to nawet blisko 0.5kg na tydzień.
źródło: obraz
Pobierz