Aktywne Wpisy
ksylen8 +350
Pierwszy raz w życiu go słucham dłużej niż 1 minute i jestem w szoku. Przecież to jest definicja populizmu... taki ściek się tam wylewa ze aż głowa boli... dla Amerykańców to już nie ma ratunku skoro go sobie wybrali - to wyrazny dowod na to ze społeczeństwo w pewnym momencie jak osiągnie jakiś punkt zaczyna się cofać w rozwoju
#trump
#trump

assninja 0
Taka opona to śmietnik czy jeszcze dać ją na jeden sezon? Ja bym chyba już utylizował ale może to tylko moje zwidy :D ma 3 lata, jakieś 60k przebiegu i jest w aucie z 500+ koni i zależy mi na bezpieczeństwie
Tam gdzie zielona kropka jest 2.16mm tam gdzie czerwona 4.69mm
#samochody #motoryzacja
Tam gdzie zielona kropka jest 2.16mm tam gdzie czerwona 4.69mm
#samochody #motoryzacja
źródło: image
Pobierz

![[SCAM ALERT] Projekt AI od Piotra Tymochowicza naciągający 50-70 latków](https://wykop.pl/cdn/c3397993/2eb5fdc4e343228495478ec80a15a4065a2ee655f1f241ef8715a47e9ef03dd9,q80.jpg)
tak?
@TOPOLEJESTOBOWI: nie no napisz co robi, myślę że prokuratura może być tym zainteresowana
@TOPOLEJESTOBOWI: to napiszesz wreszcie co z nimi robi?
@TOPOLEJESTOBOWI: po pierwsze w przypadku chociażby dudy dzialali równie prężnie
Po drugie naprawdę cie dziwi że sprawdzają groźby śmierci w stronę Owsiaka jak kilka lat temu zamordowali Adamowicza na scenie podczas finału? Nie potrafisz połączyć kropek?
Zero tolerancji dla ludzi grożących śmiercią osobom w internecie, ta pisowska szczujnia za nic ma sobie ludzi. Trzeba tępić, sądzić i wsadzać do wierzenia. Sytuacja z Adamowiczem była właśnie wynikiem wylewania
@TOPOLEJESTOBOWI: Może dlatego, że typ w tym roku grożący mu śmiercią sam powiedział na policji, że to po „reportażu” w Republice?
Proszę Cię, wiem, że nikt nie robi z logiki kurtyzanow, fikołków i oskarżania o co się robi innych jak pisowcow, Ale nie łączenie rekordowej ilości hejtu wylewającej się w ostatnim czasie na WOŚP razem z działaniami mediów „prawicy” (bo sam prawica nigdy bym ich nie nazwał” to serio trzeba się postarać xd
Boli Was nie możecie ukraść
Jprd czy każda dyskusja z wami musi opierać się na schemacie 'wiem ale nie powiem'?
Nie , nic w necie nie ma o tym jak Owsiak defrauduje odsetki. Jesteś jedyny który formułuje takie oskarżenia ale oczywiście się wiedza nie podzieli
Zatem pisałeś wcześniej bajki.