Aktywne Wpisy

dudi-dudi +156

źródło: temp_file1626108576032173446
Pobierz
Podoba mi sie taka jedna kasjerka z Dino troche grubsza ale ja akceptuje duży rozmiar xd wczoraj spojrzelismy sobie głęboko w oczy i tak wlosy poprawiała... przez noc myslalem jak sie kochamy xD nawet se sklepac nie mogłem bo w delegacji jestem, ludzie to zwierzęta xDDD zagadał bym do niej po robocie gdyby tylko nie te j----e kolejki...
Informacja nieprawdziwa.
Informacja nieprawdziwa.
Informacja częściowo prawdziwa (fraza "gdzieś prawie" ratuje zdanie).
Informacja nieprawdziwa.
Brak tezy (a firmy, które rozwijają różne projekty hyper-loop nie należą do Muska)
Informacja nieprawdziwa (że Musk ratował Teslę dogecoinem, lol).
Informacja nieweryfikowalna (nikt tutaj nie ma pojęcia za co dokładnie "ludzie" są banowani przez algorytm)
Informacja nieprawdziwa (chyba, że ktoś wklei pełny cytat o tym, jak Grimes mówi, że "Musk jest często naćpany", to przepraszam).
Informacja nieweryfikowalna (chociaż prawdopodobna, na miejscu Muska też bym nie miał czasu na żmudne grindowanie setek godzin w celu gry na max poziomie trudności, jakbym chciał na takim właśnie grać)
#elonmusk
źródło: i-show-speed-speed
PobierzNie, fakt jest taki, że określeniem founder (co tłumaczy się wprost na "założyciel" w j. polskim) Musk może się tytułować – zostało to stwierdzone przez sąd. Sprawa była zresztą oczywista, ponieważ to Musk sfinansował praktycznie całość R&D Roadstera (pierwszy komercyjny produkt, gdy Musk stał się udziałowcem w Tesli firma nie miała żadnego przychodu ani żadnego produktu) i objął funkcję głównego inżyniera.
PS
https://wykop.pl/wpis/79870873/elon-musk-nie-jest-wspolzalozycielem-paypala-zaloz
Usłyszysz coś i potem hiperbolujesz to na wszystko inne. Tak, Musk ma kogoś od farmienia w PoE2 (przyznał to w wywiadzie), ale to nie zmienia faktu że umie w to grać i tym bardziej w Diablo.
Co do Tajlandii
1. jako jedyna na świecie (choć najpotężniejsze kraje próbowały od dekad i wciąż próbują to osiągnąć) potrafi wylądować orbitalnej klasy boosterem (gdy wszystkie inne podmioty zrzucają je do oceanu) i użyć go ponownie – na tę chwilę najbardziej eksploatowany booster ma już na koncie 25 udanych misji (za ułamek ceny np. wahadłowca);
2. operuje najpotężniejszą rakietą w historii, kosztującą śmieszny ułamek poprzedniej najpotężniejszej
@owynek: Nie widzę w tych stwierdzeniach sprzeczności z tym, że Muskowi może się nie chcieć nabijać statów od zera. Musk traktuje grę na wysokich poziomach trudności jako sposób na zajęcie głowy – niektórzy medytują, niektórzy układają kostkę Rubika, a Musk nawala się w Diablo czy inne gry w celach relaksu i osiągnięcia "flow state". Równie