Aktywne Wpisy
synadama +104

źródło: temp_file6896019088095370268
Pobierz
dosefurious +78
Dzisiaj na lokalnej grupie z Rzeszowa wyświetlił mi się post o potrąceniu młodej dziewczyny. Dosłownie byłem w szoku po obejrzeniu nagrania. Chłop walnął młodą dziewczynę na pasach 18 grudnia 2023, ta odleciała na kilka metrów, połamane pół ciała, a gość dostaje karę grzywny xD Druga sprawa żadnej reakcji po potrąceniu - normalny człowiek w takiej sytuacji wybiega i od razu biegnie do potrąconej osoby, a tu facet odjechał, czeka, po czym zaczyna

#patologiazmiasta #podludzie #psiarze
źródło: IMG_8819
Pobierz@Afrobiker: Tak, zwłaszcza ciemną zimą gdzieś z dala od latarni.
@STM32_bujneo: Więcej, społeczność elitarnego wykopu stwierdziła, że nie tylko pies na smyczy nie może wejść szkło, co osoby z psami nie mogą narzekać na syf na ulicy xD
Jezu jacy tu są chorzy ludzie to przecież jest ostro.
Elyta internetu. I oczywiście nie mogło zabraknąć WielkiegoNosa, który zawsze dostaje piany z ryja jak widzi wątek o psach xDD
Czy ty w ogóle wychodzisz z domu i ogarniasz choć trochę jak działa świat? xD Bo ten twój wysryw to jest takie p---------e, że głowa mała.
@Afrobiker: ja wiem, że ostatnio na wykopie jest moda na nagonkę na wszystko co związane z psami. Ale jak można usprawiedliwiać r-------e szkło i syf xD.
Co więcej twój móżdżek nie ogarnia, że pies na smyczy też może się w----ć w szkło. Widać, że nie