Wpis z mikrobloga

@alljanuszx: serio ktos (w sensie jakis Żyd z firmy Meta odpowiedzialny za moderowanie Instagrama) moze zablokowac wam konto na podstawie wlasnej decyzji i sposobem na przywrocenie go jest zaplacenie 10k?

przeciez to jawne wymuszanie haraczu
  • Odpowiedz
@eurphie: no dobra ale natan rzeczywiscie ma pare zl (moze nie jest milionerem ale biedny tez nie jest) za to denis chyba srednio sobie radzi finansowo skoro nie ma na unbana i sprzedaje auto (zakladajac ze to prawda)
  • Odpowiedz
@alljanuszx: Odblokowanie za pieniądze? Nic takiego nie istnieje, jedyne koszty "dużego" instagrama to około 15$ dolarów miesięcznie na meta verified bo bez tego kontakt z Meta bez botów jest praktycznie nierealny. Tylko z weryfikacja masz dostęp do realnego kontaktu z wsparciem, prowadzenie dużego konta obecnie bez tego statusu to niemal samobój bo ktoś może twój fanpage zgłosić jako oficjalny i skasują ci realne konto za podszywanie a kontakt z wsparciem
  • Odpowiedz
@janeknocny @hipokryzjawkutos: Jedyne, co mi przychodzi na myśl to to, że nie zapłacił swojej agencji merketingowej, która stawiała to konto. Zmienili hasło i czekają na wpłatę, a Denis nie może sobie zmienić hasła bo jest postawione na nie jego mailu tylko utworzonym przez agencję.

Jeżeli to w ogóle prawda, bo ja tego idioty nie obserwuję i nie wiem czy faktycznie miał jakąś przerwę.
  • Odpowiedz