Aktywne Wpisy

Arbuzlele +313
blackghost +10
Powiem Wam odkąd mam Alfę Romeo Giulia brutalne wyjaśnienie sebków w BMW stalo się moja codziennością xd
Sytuacja z przed chwili: mocny start od świateł i kolejne BMW serii M zostawione w tyle. To uczucie gdy klient zostaje daleko w lusterku sprawia że następne kilometry jadę i się śmieje sam do siebie. Wąchaj dymek czasem mówię sam do siebie.
Jednak najbardziej lubię sytuację gdy klient dojeżdża do mnie na kolejnych światlach z minq zbitego
Sytuacja z przed chwili: mocny start od świateł i kolejne BMW serii M zostawione w tyle. To uczucie gdy klient zostaje daleko w lusterku sprawia że następne kilometry jadę i się śmieje sam do siebie. Wąchaj dymek czasem mówię sam do siebie.
Jednak najbardziej lubię sytuację gdy klient dojeżdża do mnie na kolejnych światlach z minq zbitego
Co ma większy sens? Na obecnym rowerze brakuje mi trochę prędkości, mam wrażenie, że na prawdę dużo siły muszę włożyć, żeby się jakoś rozpędzić a i tak ta prędkość wcale nie jest satysfakcjonująca. Ponadto, rower jest bardzo ciężki, co mnie w-----a, bo muszę go za każdym razem znosić piętro w dół po ciasnej klatce.
Gravela na pewno chciałbym jakiegoś z tańszych typu używany Triban, bo jestem z Warszawki i ze względu na złodziei, boję się zostawiać nawet obecny rower który za 2.8k kupilem. #rowery #rower
@m76859: ja bym jeszcze rozważył jakieś używane na szczękach które są lżejszcze od Tribana, a w płaskopolsce da się z tym żyć. Kwestia tego jaki budżet i czego oczekujesz od roweru. Jaki wzrost i ile realnie chcesz wydać?
@Paczek_w_masle: @m76859
Po przejściu z MTB , to jazda na oponkach 25-28mm może dać w kość, a tyle max. wchodzi do szos na szczękach.
Bierz tego RC120 i kup mu szybkie opony 35-40mm.
@m76859: No faktycznie, cena śmieszna za porządny rower. Z tym że grupa to chińskie LTwoo. Te mechaniczne tarczowe mogą słabo hamować i trzeba się z tym liczyć, możliwe że słabsze od szczękowych, chociaż przy Twoim wzrości (i wadze jak zgaduję) nie
Ja bym poszedł w roadplus/gravel z jakimiś oponkami 32/35 typu slick, i będzie fajnie