Wpis z mikrobloga

No i powiedźcie, że Kanal Zero to nie jest Republika-TVPIS Light?

Podczas gdy Russpublika szczuje WOSP & Owsiaka 24/7, a jej widzowie grozą smiercią Owsiakowi, Kanal Zero zaprasza kolejnego oszoloma, który – przypominam – od lat wyzywa Owsiaka od najgorszych ("cmentarna hiena" i "król żebraków" itd.) i raz za razem przegrywa z nim procesy sądowe.

Zgadnijmy wiec, jaki będzie przekaz dzisiejszej audycji i jak WOSP/Owsiak zostaną przestawieni widowni KZ? #polityka #kanalzero #wosp #stanowski
mariusz-madejczyk - No i powiedźcie, że Kanal Zero to nie jest Republika-TVPIS Light?...

źródło: Gh5j6bhXwAAOXov

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mariusz-madejczyk:
1 Bilbordy - gdzie pisowcy sami siebie utożsamili z sepsą
2 Zbiórki WOŚP to ułamek tego co idzie na NFZ
3 brak mitycznych rozliczeń i sprawozdań
4 Owsiak ma drogi samochód
5 dzieci marzną
  • Odpowiedz
@mariusz-madejczyk: Czyli odpowiednie środowiska MUSZĄ zapraszać tylko SWOICH. No bo jak zaproszą KOGOŚ z innego OBOZU. To taki oglądający może mieć dysonans poznawczy. Niektórzy chyba już przestali próbować myśleć samodzielnie.
  • Odpowiedz
@MxS89x dokładnie zaproszą kogoś obiektywnego a nie daj Boże kogoś kto jest za koalicją a nie jest kompletnym błaznem jak np. Żukowska, to Mariusze zjedzą ich w komentarzach. Sami sobie wyhodowali taką publikę.
  • Odpowiedz
Od początku mówiłem, że to nie jest kanał obiektywny i w pełni wolny.

@Vanderwill: Powiedz to lewakom co tam często występują xD
ps. wolność i obiektywność nie jest równoznaczna z twoimi poglądami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Turin89: 1. No wygramy walke z chorobą, z tym z czym walczy wośp,
2. Nikt nie twierdzi ze jest inaczej i nikt nie twierdzi że bez wośp system badnie. Chyba że uważasz iż nie na leży pomagać, wiec zamykamy wszelkie zbiorki itp, bo mamy przeciez nfz.
3. Dlatego od ponad 30 lat funkcjonują i partia która robiła wałki jak chciała nie mogła tego udowodnić i im ukrócić tego ? Legit.
  • Odpowiedz
@mariusz-madejczyk: Te same argumenty były przy Walusiu, i co się okazało? Waluś został przez Stanowskiego pokazany jako zwykły fanatyk, który tak naprawdę nic sobą nie reprezentuje, a jego odcięcie się od Polski zburzyło jego mit wśród skrajnej prawicy raczej raz na zawsze.
  • Odpowiedz
@mariusz-madejczyk: neutralność według Stanowskiego i Mazurka, to politycy PO kradną, nie realizują rzeczy, ośmieszają się, są pełni hipokryzji... wszystko z przykładami, po czym bez przykładu PiS też, wszyscy politycy tacy są, taka jest polityka. I powtarzane za każdym razem
  • Odpowiedz
@mariusz-madejczyk: Tak jest to pisowska telewizja, ile jeszcze będziecie tym zdziwieni? Jak wkładasz rękę do wody to też musisz wszystkim oznajmić, jak bardzo zszokowany jesteś, że jest mokra? Nie promujcie tego gówna ani nie oglądajcie jak wam nie pasuje....
  • Odpowiedz
1 Bilbordy - gdzie pisowcy sami siebie utożsamili z sepsą

No jasne. I ten zupełnie przypadkowy czas przed wyborami. Przecież Owsiak się sam śmiał z tej sepsy, a potem dziwnym trafem Tusk zrobił go pośrednikiem w pomocy powodzianom. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Poza tym piszesz bzdury. Matka Kurka pokazał jedynie przepływ pieniędzy między podmiotami wokół WOŚP. Mrówka cała, Złoty Melon, zaangażowana rodzina z pociotkami. Nikt merytorycznie nie podważa
  • Odpowiedz
@mariusz-madejczyk: papieża polaka można już szkalować a Owsiaka jeszcze nie?
Jak czytałem to troszkę jednak zburzył ten gosć wizerunek Owsiaka. Np. Owsiak wnosił pudła z dokumentami po czym je zabierał i z tego co pamiętam sąd stwierdził, że Owsiak nie dał się z nimi zapoznać opisując sytuacje.
Jeśli chodzi o wyzwiska to z tego co ostatnio słyszałem obie strony obydwaj musieli wyciągnąć po 5 tysięcy.
Mało tego Owsiak próbował grac na emocjach
  • Odpowiedz
@mariusz-madejczyk: Olaboga jak można rozmawiać z kimś kogo ja nie lubię!!! Teraz to ja już nie chcę wolnych mediów!!!

PS. To że Kanał Zero zaprosił też Owsiaka pomincie, bo psuje partyjną narrację;D

Beka z was platformiany betonie xD
  • Odpowiedz