Aktywne Wpisy
synadama +120

źródło: temp_file6896019088095370268
Pobierz
dosefurious +167
Dzisiaj na lokalnej grupie z Rzeszowa wyświetlił mi się post o potrąceniu młodej dziewczyny. Dosłownie byłem w szoku po obejrzeniu nagrania. Chłop walnął młodą dziewczynę na pasach 18 grudnia 2023, ta odleciała na kilka metrów, połamane pół ciała, a gość dostaje karę grzywny xD Druga sprawa żadnej reakcji po potrąceniu - normalny człowiek w takiej sytuacji wybiega i od razu biegnie do potrąconej osoby, a tu facet odjechał, czeka, po czym zaczyna

Jestem przekonany, że to co powie nie stanie się żadnym przełomem, ale mam nadzieję że otworzy szerzej oczy tym wszystkim, którzy do tej pory bezgranicznie ufali WOSP i Owsiakowi.
Gdyby tak jak dzisiaj za czasów PiS pieniądze ze społek skarbu państwa pompowane były do jednej fundacji wspierającej pis to afera byłaby na całą Polskę. Jednak widząc plakaty orlenu, reklamy w państwowych bankach z WOSP nikt nawet nie próbuje sobie zadawać pytań skąd i dlaczego te pieniądze idą tylko na jedną fundację.
Szczytem bezczelności są wpisy na X Ministerstwa Zdrowia zachęcające do wsparcia WOSP. To rolą państwa jest zapewnić szpitalom potrzebny sprzęt tak żeby takie fundacje nie musiały działać.
#polityka #wosp #kanalzero #stanowski #godzinazero
źródło: wielgucki
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
A czemu ta fundacja niszczona przez cały aparat pansywowy miała się nie odgryzać pisowcom? Powiesz co takiego zrobił Owsiak przed 2015 że juz od 2016 w tvp z podatków wszystkich nie emitowano finału wosp?
Czemu miał pozostać bierny? Miał Jarosława na kolanach błagać? Czy dać się opluwać?
To że tak wyraźnie się opowiedzieli za konkretną
@kogi: Ten sam który za to co wypisywał dostał wyroki sądowe?
To samo WOŚP które od samego początku jest kontrolowane i nikt nic nie potrafi im znaleźć?
PIS miał 8 lat żeby wykazać że przez ostatnie 13 lat fiskalnych coś było nie
Aczkolwiek po przeczytaniu tego co napisałeś przeszła mi taka myśl przez głowę, potem spojrzałem kim jest
źródło: image
Pobierz@kogi: Bo WOŚP zapewnia im w wielu wypadkach świetną reklamę bo naprawdę dużo ludzi oglądało finały przed telewizorami. Naprawdę muszę Ci
A te spółki to są normalnie działające na rynku firmy.