Największa szkoda, że Millera się tak szybko pozbyli, był duży potencjał na najwyższej klasy słowne potyczki i pocisk między nim a Amosem jak za starych czasów filmów cop buddy... może nawet z biegiem czasu ich zdanie o sobie nawzajem by się zmieniło po tym jak jeden drugiego wyciągnąłby z opresji. Niestety nigdy nie dowiemy się czy tak by było. Spodziewałem się również, że Julie Mao jest postacią, która powinna
@SystemHalted2_0: Za drogi, miał jedne z najdroższych odcinków serialowych. A i moment w fabule całkiem dobry, bo kolejna część to przeskok o 20 czy 30 lat.
@CZESARZ_INTERNETU: @Ciekawska_Genetta O tak, uwielbiałem jego dialogi ( ͡°ʖ̯͡°) @Polinik: Więc w sumie za kilka lat gdy aktorzy się postarzeją mogą zrobić dokrętkę.
Za drogi, miał jedne z najdroższych odcinków serialowych.
@Polinik: Jeśli pozostałe tomy miałby być rzetelnie zrobione, to byłyby jeszcze droższe. Bitwa o Układ Słoneczny, oblężenie Lakonii, gwiazdy neutronowe używane w roli bomb z opóźnionym zapłonem... przedstawienie takich wykwintów musi kosztować, a oszczędności w ostatnich dwóch sezonach spowodowały, że to co w książkach jest monumentalną katastrofą/zagładą ziemskiej cywilizacji wypadło... tak sobie.
@Polinik: W książce spadły tylko 3 asteroidy, ale skala rozpierduchy była taka, że nie dało się liczyć ofiar inaczej, niż na podstawie wzrostu stężenia metanu pochodzącego z gnijących zwłok. Ogółem zginęło około 15 miliardów ludzi (połowa populacji), a wskutek blokady promieni słonecznych większość powierzchni stała się niezdatna do życia. Ziemia wróciła do gry dopiero po dziesięcioleciach, a to i tak dzięki technologiom obcych (protomolekuła).
@CherryJerry: No oby. Dużo tam sie działo ale nic dla mnie jakoś nie było aż tak absurdalne, klasyczne motywy takich seriali, może Kelly miała najdziwniejsze wątki
@SystemHalted2_0: Spaniały serial, tylko szkoda tego jak po 3 sezonie leci poziom na ryj. Z jednej strony fajnie, że w ogóle kontynuowali, ale niesmak jakiś tam jest.
#expanse #theexpanse #seriale
źródło: ezgif-4-75284a48fc
Pobierzźródło: eeeee
PobierzNajwiększa szkoda, że Millera się tak szybko pozbyli, był duży potencjał na najwyższej klasy słowne potyczki i pocisk między nim a Amosem jak za starych czasów filmów cop buddy... może nawet z biegiem czasu ich zdanie o sobie nawzajem by się zmieniło po tym jak jeden drugiego wyciągnąłby z opresji. Niestety nigdy nie dowiemy się czy tak by było. Spodziewałem się również, że Julie Mao jest postacią, która powinna
@SystemHalted2_0:
Za drogi, miał jedne z najdroższych odcinków serialowych.
A i moment w fabule całkiem dobry, bo kolejna część to przeskok o 20 czy 30 lat.
@Polinik: Więc w sumie za kilka lat gdy aktorzy się postarzeją mogą zrobić dokrętkę.
@Polinik: Jeśli pozostałe tomy miałby być rzetelnie zrobione, to byłyby jeszcze droższe. Bitwa o Układ Słoneczny, oblężenie Lakonii, gwiazdy neutronowe używane w roli bomb z opóźnionym zapłonem... przedstawienie takich wykwintów musi kosztować, a oszczędności w ostatnich dwóch sezonach spowodowały, że to co w książkach jest monumentalną katastrofą/zagładą ziemskiej cywilizacji wypadło... tak sobie.
A w serialu ot, coś tam
@Impuls94: xD
Ten serial jest tak absurdalny... ale ujdzie, może 3 sezon nakręcą.