Aktywne Wpisy

sforce +93
#gielda jesteście za podatkiem katastralnym od 3 mieszkania? Szczerze mówiąc, pomimo ze mam bardziej wolnościowe poglądy to takie opodotakowanie nie byłoby głupie, częśc ludzi pomyślałoby o innych formach inwestycji .

mirko_anonim +324
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#feels #rodzicielstwo
Mając 30 lat stałam się jednocześnie wdową i matką. W ciągu jednego miesiąca pochowałam męża i urodziłam dziecko. Mój mąż nie zdążył poznać swojego syna. Nowotwór był na tyle zaawansowany, że każda godzina życia była na wagę złota. Ostatnio przyszedł do mnie nasz prawie 4 letni syn i zapytał się czy pójdziemy do taty, bo chce mu wręczyć zaproszenie do przedszkola na
#feels #rodzicielstwo
Mając 30 lat stałam się jednocześnie wdową i matką. W ciągu jednego miesiąca pochowałam męża i urodziłam dziecko. Mój mąż nie zdążył poznać swojego syna. Nowotwór był na tyle zaawansowany, że każda godzina życia była na wagę złota. Ostatnio przyszedł do mnie nasz prawie 4 letni syn i zapytał się czy pójdziemy do taty, bo chce mu wręczyć zaproszenie do przedszkola na
Opel Astra J | 2012 | 1.6T benzyna | 180KM | przebieg 150 tys.
Po 7 latach w moich rękach, dbana bo dla siebie ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
2 kpl. kół + pełnowymiarowy zapas, letnie na 18", bogata wersja, grzane stołki i kierownica, tempomat, asystent ruszania na wzniesieniu itd.
25 000zl
#sprzedamauto #kupnosamochodu #sprzedam #krakow #rzeszow #opel #astra #sprzedamopla
źródło: astra5
Pobierz@sign: 25 000 zł za 13 letni samochód, ceny samochodów odleciały w kosmos.
To nie są tanie rzeczy
źródło: astraj
Pobierzźródło: temp_file1598491552186655513
PobierzNajlepsze "cena adekwatna do stanu" XD
@Krs90: czyli tyle ile za honde civic tyle że jeszcze starszą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Krs90: przez ostatnie 3-4 lata ceny samochodów używanych praktycznie stanęły, więc z wieku auta możesz odjąć 3 lata
Wystawił bym za 30tys (czyli średnią z otomoto) to byś się pultał że co tak drogo.
Cena 25k jak widzę też niedobra.
Wystawił bym za 20tys to byś krzyczał że hehe cena adekwatna do stanu i co to za trupa chcę tu opchnąć. Szkoda strzępić ryja nawet