Wpis z mikrobloga

Zamówiłem czerwone Renault Clio. Od zawsze miałem niebieskie auta. Mam teraz „schize” że źle zrobiłem i nie będzie mi się podobać. Co robić? Poprosić o zmianę zamówienia na niebieskie? Zostać przy czerwonym? Wybrać zupełnie inny kolor?

#problem #problemypierwszegoswiata #pytanie #motoryzacja #renault #clio #samochody
szczurek_87 - Zamówiłem czerwone Renault Clio. Od zawsze miałem niebieskie auta. Mam ...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@szczurek_87: Czerwony pasuje np. do Alfy, Ferrari czy Fiata 126. A swojego BMW w czerwieni za bardzo sobie nie wyobrażam. Do Clio też pasuje jak kwiatek do kożucha. Niebieski spoko.
  • Odpowiedz
@szczurek_87: A ja uważam że ta czerwień Renówce wyszła. Bardzo ładnie wygląda, taka soczysta. Według mnie dobry wybór, a po za tym to kwestia gustu, Twojego gustu, więc nie pytaj nas, tylko przemyśl sprawę.
  • Odpowiedz
@ww00: No i bardzo dobrze, że p-------i, powiem sam że stałem przed wyborem Mazdy i bardzo mi si podobała ta czerwień. Ostatecznie padło na coś innego, ale do tej pory przykuwa moją uwagę, przyjemnie na nią popatrzeć na ulicy.
  • Odpowiedz
@ww00: Mazda 6 całą stylistyką według mnie wygrywa swoją estetyką ze wszystkimi samochodami. Kolor tej czerwieni/wiśni jest dopełnieniem.
  • Odpowiedz
@malin90 mi się podoba ta czerwień ale to zależy od słońca chyba jak ona wygląda. Pojadę dzisiaj do salonu na jeszcze jedną obczajkę. Zawsze miałem auta w chłodnych kolorach - głównie wariacje niebieskiego. No i wpadłem na pomysł żeby „coś zmienić”.
  • Odpowiedz
@r5678 trochę nie na bieżąco jestem z takimi newsami. Najczęściej to jest mega nakręcanie a finalnie auto trafia do sprzedaży za dwa lata. XD

Pytanie jak to Clio ma wyglądać. Z resztą ja to auta zmieniam co dwa lata - najwyżej za dwa machnie się Clio VI jak to się sprawdzi mi ta V. :))
  • Odpowiedz