Aktywne Wpisy

powodzenia +382
kolega Szwed wysłał dla mnie takie zdjęcie
w Chorzowie otworzyli Bajs Burger
Bajs po szwedzku znaczy g---o
na reddicie Szwedzi mają trochę radochę
w Chorzowie otworzyli Bajs Burger
Bajs po szwedzku znaczy g---o
na reddicie Szwedzi mają trochę radochę

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
lubaxd +9
#nieruchomosci #pytanie
Zawsze mnie takie szeregowce intrygowały i zastanawiałem się kto to kupuje, kim jest klient docelowy takiej nieruchomości. Dlaczego ludzie to kupują? Jakie są plusy takiego rozwiązania bo ja nie widzę żadnego, masz "kawałek" podwórka który sąsiaduje z 5 innymi podwórkami, na co przeznaczyć taki teren? na basen ze stelażem, trampolinę i 100 tuj ? Innego zastosowania nie widzę, żonka sie upier***iła na własny dom ale cie
Zawsze mnie takie szeregowce intrygowały i zastanawiałem się kto to kupuje, kim jest klient docelowy takiej nieruchomości. Dlaczego ludzie to kupują? Jakie są plusy takiego rozwiązania bo ja nie widzę żadnego, masz "kawałek" podwórka który sąsiaduje z 5 innymi podwórkami, na co przeznaczyć taki teren? na basen ze stelażem, trampolinę i 100 tuj ? Innego zastosowania nie widzę, żonka sie upier***iła na własny dom ale cie

źródło: image;s=1280x1024;q=80
Pobierz
Nie chodzi mi o sprzęt, na którym się emuluje gry, tylko jaki system/konsolę lubicie emulować i ogrywać gry z tego systemu. Czyli np. emulowanie gier psx itd.
Tak swoją drogą, w co teraz gracie? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja ostatnio od czasu do czasu pogrywam w różową panterę na psx.
#gry #staregry #retrogry #retrogaming #retrocomputing #emulacja
@qciek: Eee? Jak "na stronce" to nie emulator?
Sporo tytułów i zwyczajnie odpalasz w przeglądarce
@qciek: powtórzę się. Myślisz, że jak odpalasz w przeglądarce to tam nie ma emulatora?
@qciek: No nie do końca. I to też nie jest semantyka. Po prostu zamiast pobierania i instalowania emulatora, emulator pobiera i wykonuje emulator napisany w javascripcie.
Po za tym jest jeszcze problem z tymi emulatorami
źródło: Zrzut ekranu 2025-01-22 153416
PobierzAktualnie gram w "Chibi-Robo!" z GameCube'a. Całkiem zabawna i urocza gierka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@CienRogategoSzczura: o, jakie znasz przykłady?
źródło: COMPARE Sven Carlsson PC & PSX
Pobierz