Wpis z mikrobloga

Byłem wczoraj na siłowni publicznej typu raczej mordownia i ja sam jakoś doświadczenia nie mam z dużymi siłowniami bo ćwiczyłem zawsze u kumpla w piwnicy, ale jedno mi się rzuciło w oczy chociaż miałem innych ludzi w p-----e i robiłem swoje. Nikt nie miał ze sobą ręcznika oprócz mnie. Nie było wielu ludzi więc miałem sprzęt dla siebie, ale zarówno przed i po wycierałem ławkę bo myślałem, że tak każdy robi bo trochę fujka po kimś się kłaść głową na przepocony materiał.

Kto jest p----------y ja czy oni?

#silownia #mikrokoksy
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kiedys_Mialem_Fejm: jak jakaś siłownia ma na salach psikacze/ręczniki papierowe (a większość ma) to trzeba być p-----------m żeby latać wszędzie z własnym ręcznikiem

a przed użyciem to i tak nic nie wycieram, nie umrę nawet jak ktoś to wcześniej zapocił, przecież nie liże tych sprzętów tylko co najwyżej na nich siedzę albo się opieram
  • Odpowiedz
@Kiedys_Mialem_Fejm: ostatnio prawie upadłem jak jakiś młody człowiek który widać, że musiał być 1-2 raz na siłowni wycierał po sobie sterylnie uchwyty od drążka do podciągania jak skończył ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@JanDzbanPL: Ręcznik do wytarcia pachy i ławki bez przesady xD

W sumie to z tą mordownią to chyba przegiąłem bo jak wszedłem i powiedziałem cześć to nikt nawet nie odpowiedział, a był jakiś ziomek i laska i później jak wchodzili nowi to też się nie witali :(
  • Odpowiedz